Canan Karatay Çiğ Süt Tüketenlere Uyarı!

Karatay, Çiğ sütle yararlı probiyotikleri vücuttan öldürmüş oluyoruz.

  1. Tereyağı, ve zeytinyağının öneminden sık sık öneminden bahseden İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, Ülke TV'de Sıradışı programına çok özel açıklamalarda bulundu.

    Tereyağı, ve zeytinyağının öneminden sık sık öneminden bahseden İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, Ülke TV'de Sıradışı programına çok özel açıklamalarda bulundu.

  2. Karatay, Çiğ sütle yararlı probiyotikleri vücuttan öldürmüş oluyoruz. Bu yüzden pastörize sütleri tüketmemeli, alınan çiğ sütü ise pişirerek içmelidir.

    Karatay, Çiğ sütle yararlı probiyotikleri vücuttan öldürmüş oluyoruz. Bu yüzden pastörize sütleri tüketmemeli, alınan çiğ sütü ise pişirerek içmelidir.

  3. KIŞIN KESİNLİKLE PATLICAN YEMEYİN  <br>  Kış aylarında mevsimin sebzelerini tüketmeli diyen Karatay, " Mevsimin sebzesi olmayan yeşil biber, patlıcan, domates gibi besinleri satın almayın. Bunun yerine lahana, karalahana, kereviz gibi sebzelerle vücudunuzun vitaminlerini tamamlayın"

    KIŞIN KESİNLİKLE PATLICAN YEMEYİN
    Kış aylarında mevsimin sebzelerini tüketmeli diyen Karatay, " Mevsimin sebzesi olmayan yeşil biber, patlıcan, domates gibi besinleri satın almayın. Bunun yerine lahana, karalahana, kereviz gibi sebzelerle vücudunuzun vitaminlerini tamamlayın"

  4. Bununla birlikte kışın hasta olmamak için evde yapılmış turşunun suyunu, kaya tuzu ile yapılmış turşu suyunu tüketmelisiniz.

    Bununla birlikte kışın hasta olmamak için evde yapılmış turşunun suyunu, kaya tuzu ile yapılmış turşu suyunu tüketmelisiniz.