Ünlü Oyuncunun 26 Çocuğu 8 Torunu Varmış

Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü'nün 26 çocuğu 8 tane de torunu olduğu ortaya çıktı

  1. ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şahin Ağa karakterini canlandıran Turgay Tanülkü, 26 çocuğu evlat edindiğinin altını çizerek, "Evlatlarımın 11'i mezun olup yuvalarını kurdular, 8 tane de torunum var." dedi.

    ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şahin Ağa karakterini canlandıran Turgay Tanülkü, 26 çocuğu evlat edindiğinin altını çizerek, "Evlatlarımın 11'i mezun olup yuvalarını kurdular, 8 tane de torunum var." dedi.

  2. Ünlü isim Turgay "Soyisimleri benimkinden farklı ama insanın kokusunu alabilirseniz, evladın kıymetini anlarsınız." ifadelerini kullandı.

    Ünlü isim Turgay "Soyisimleri benimkinden farklı ama insanın kokusunu alabilirseniz, evladın kıymetini anlarsınız." ifadelerini kullandı.

  3. "Ben insanlara ulaşabilmek için tiyatroyu kullanıyorum. Cezaevlerinde oyunlar oynuyorum. Gönül işi olarak yapıyorum bunu." diye konuştu.

    "Ben insanlara ulaşabilmek için tiyatroyu kullanıyorum. Cezaevlerinde oyunlar oynuyorum. Gönül işi olarak yapıyorum bunu." diye konuştu.