İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Emrah'tan Hayranlarını Üzecek Haber

Kariyeri hakkında önemli bir karar aldı

  1. Küçük yaşından itibaren şarkılarıyla dönemine damga vuran Emrah, dizi ve filmleriyle de oyunculuğundan söz ettirmişti. 'Acıların çocuğu' diye hitap edilen Emrah, son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan Aşk ve Mavi dizisinde başrol oynamıştı. 48 yaşındaki Emrah'ın, kariyeri hakkında önemli bir karar aldığı öğrenildi.

    Küçük yaşından itibaren şarkılarıyla dönemine damga vuran Emrah, dizi ve filmleriyle de oyunculuğundan söz ettirmişti. 'Acıların çocuğu' diye hitap edilen Emrah, son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan Aşk ve Mavi dizisinde başrol oynamıştı. 48 yaşındaki Emrah'ın, kariyeri hakkında önemli bir karar aldığı öğrenildi.

  2. Dün akşam bir otelde arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülenen Emrah Erdoğan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Önümüzdeki dönemde Avrupa'da 37 konser vereceğini belirten Emrah, son konserini Türkiye'de vereceğini ve ardından müzik kariyerini bırakacağını açıkladı.

    Dün akşam bir otelde arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülenen Emrah Erdoğan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Önümüzdeki dönemde Avrupa'da 37 konser vereceğini belirten Emrah, son konserini Türkiye'de vereceğini ve ardından müzik kariyerini bırakacağını açıkladı.

  3. Kalan hayatında ailesiyle vakit geçirmek istediğini belirten Emrah, "50 yaşıma geldim, mental yorgunluğum var” şeklinde konuştu.

    Kalan hayatında ailesiyle vakit geçirmek istediğini belirten Emrah, "50 yaşıma geldim, mental yorgunluğum var” şeklinde konuştu.