İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Oktay Kaynarca Bir Söz Söyledi Ortalık Fena Karıştı!

Oktay Kaynarca ne demek istedi?

  1. atv ekranında izleyicilerle Salı günleri buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. Raci Şaşmaz’ın kentsel dönüşüm projesinin batmasının ardından atv’nin dizinin tüm haklarını Şaşmaz’dan devralması gündeme bomba gibi düşmüştü.

    atv ekranında izleyicilerle Salı günleri buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. Raci Şaşmaz’ın kentsel dönüşüm projesinin batmasının ardından atv’nin dizinin tüm haklarını Şaşmaz’dan devralması gündeme bomba gibi düşmüştü.

  2. Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı sizi Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz, Kanal yönetimi tarafından yapımcı Raci Şaşmaz’dan alınarak İç Yapımlar’a devretmişti.

    Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı sizi Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz, Kanal yönetimi tarafından yapımcı Raci Şaşmaz’dan alınarak İç Yapımlar’a devretmişti.

  3. Oktay Kaynarca’nın birkaç gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına “Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da… Yolumuz açık olsun” yazısı da eski yapımcısına gönderme olarak düşünüldü.

    Oktay Kaynarca’nın birkaç gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına “Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da… Yolumuz açık olsun” yazısı da eski yapımcısına gönderme olarak düşünüldü.

  4. Bunun üzerine Oktay Kaynarca Raci Şaşmaz ile eski bir pozunu sosyal medyadan paylaşıp altına “O daha konuşmadı. O yüzden çok konuşan var. Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa Hızır yoldaşın olsun Raci Şaşmaz” yazdı.

    Bunun üzerine Oktay Kaynarca Raci Şaşmaz ile eski bir pozunu sosyal medyadan paylaşıp altına “O daha konuşmadı. O yüzden çok konuşan var. Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa Hızır yoldaşın olsun Raci Şaşmaz” yazdı.