İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Alex De Souza Yıllar Sonra Yeniden Samandıra'da

Aziz Yıldırım'ın nefreti yüzünden yıllarca Fenerbahçe'sinden uzak kalan Alex de Souza, Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret etti ve eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

  1. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını izlemek için gelen sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Alex de Souza, Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret ederek İdari Menajer Volkan Ballı, Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Ersun Yanal, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

    Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını izlemek için gelen sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Alex de Souza, Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret ederek İdari Menajer Volkan Ballı, Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Ersun Yanal, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

  2. ANTRENMANI İZLEDİ: Uzun yıllar sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne ayak basan Alex, Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü tesislerde akşam antrenmanını da izledi.

    ANTRENMANI İZLEDİ: Uzun yıllar sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne ayak basan Alex, Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü tesislerde akşam antrenmanını da izledi.

  3. Antrenman öncesinde sahaya çıkan Alex de Souza, eski günlerini aratmadı.

    Antrenman öncesinde sahaya çıkan Alex de Souza, eski günlerini aratmadı.

  4. Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Alex'in yüzündeki mutluluk dikkat çekti.

    Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Alex'in yüzündeki mutluluk dikkat çekti.

  5. Büyük başarılara imza attığı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi çimlerine yıllar sonra ayak basan Alex, ardından soyunma odasını gezdi.

    Büyük başarılara imza attığı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi çimlerine yıllar sonra ayak basan Alex, ardından soyunma odasını gezdi.