Mesut Özil Diriliş Ertuğrul'dan Paylaştı! Sosyal Medya Sallandı

Mesut Özil, TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un setinde

  1. Amina Gülşe ile iki yıllık birlikteliğini önümüzdeki Haziran ayında nikah masasına taşımaya hazırlanan Mesut Özil, bugün nişanlısını da yanına alarak TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yolunu tuttu. Ünlü futbolcunun setten paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

    Amina Gülşe ile iki yıllık birlikteliğini önümüzdeki Haziran ayında nikah masasına taşımaya hazırlanan Mesut Özil, bugün nişanlısını da yanına alarak TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yolunu tuttu. Ünlü futbolcunun setten paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

  2. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile Özil'i sete davet etmişti. İnal, mesajında "Kıymetli Mesut Özil kardeşim, Payitaht: Abdülhamid setinden sana sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Diziyi takip ettiğini, izlediğini biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz paylaşımların için. İnşallah bir gün yolun düşerse sete de bekleriz. Her zaman başarıların bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da çok başarılı bir spor hayatın olur." ifadelerini kullanmıştı.

    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile Özil'i sete davet etmişti. İnal, mesajında "Kıymetli Mesut Özil kardeşim, Payitaht: Abdülhamid setinden sana sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Diziyi takip ettiğini, izlediğini biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz paylaşımların için. İnşallah bir gün yolun düşerse sete de bekleriz. Her zaman başarıların bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da çok başarılı bir spor hayatın olur." ifadelerini kullanmıştı.

  3. "BİZ TÜRKLER TARİHİNE AÇ BİR TOPLUMUZ": Mesut ise bu jeste karşılık "Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz Türkler tarihine aç bir toplumuz." cevabını vermişti.

    "BİZ TÜRKLER TARİHİNE AÇ BİR TOPLUMUZ": Mesut ise bu jeste karşılık "Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz Türkler tarihine aç bir toplumuz." cevabını vermişti.

  4. Ünlü futbolcu bugün de nişanlısı Amine Gülşe ile birlikte büyük beğeniyle takip ettiği 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin setine gitti. Özil, başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan ile çektirdikleri bir fotoğrafı ınstagram hesabından "Çok keyifli geçen set ziyareti" notuyla paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

    Ünlü futbolcu bugün de nişanlısı Amine Gülşe ile birlikte büyük beğeniyle takip ettiği 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin setine gitti. Özil, başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan ile çektirdikleri bir fotoğrafı ınstagram hesabından "Çok keyifli geçen set ziyareti" notuyla paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

  5. Özil-Gülşe çifti, geçtiğimiz günlerde aile arasında gerçekleşen törende önce kız isteme merasimi gerçekleştirmiş ardından da nişan yüzüklerini takmıştı. Öte yandan Haziran ayında gerçekleşecek düğünün detayları da belli olmaya başlamıştı.

    Özil-Gülşe çifti, geçtiğimiz günlerde aile arasında gerçekleşen törende önce kız isteme merasimi gerçekleştirmiş ardından da nişan yüzüklerini takmıştı. Öte yandan Haziran ayında gerçekleşecek düğünün detayları da belli olmaya başlamıştı.

  6. Ünlü çiftin, Londra'daki tarihi bir kalede evleneceğini iddia eden İngiliz basını daha sonra Gülşe'nin gelinlik tercihini gündeme getirmişti. Zuhair Murad'ın sıkı bir hayranı olan güzel oyuncunun, Lübnanlı tasarımcıya gelinlik siparişi verdiği ileri sürülmüştü.

    Ünlü çiftin, Londra'daki tarihi bir kalede evleneceğini iddia eden İngiliz basını daha sonra Gülşe'nin gelinlik tercihini gündeme getirmişti. Zuhair Murad'ın sıkı bir hayranı olan güzel oyuncunun, Lübnanlı tasarımcıya gelinlik siparişi verdiği ileri sürülmüştü.

  7. Özil'in özel tasarım bir gelinlik giyecek olan 25 yaşındaki aşkı için kesenin ağzını açtığı da iddia edilmiş ve gelinliğe 100 bin dolar yani yaklaşık 520 bin lira ödeyeceği dile getirilmişti.

    Özil'in özel tasarım bir gelinlik giyecek olan 25 yaşındaki aşkı için kesenin ağzını açtığı da iddia edilmiş ve gelinliğe 100 bin dolar yani yaklaşık 520 bin lira ödeyeceği dile getirilmişti.

  8. HAFTADA 2 MİLYON TL KAZANIYOR: Haftalık kazancı 350 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon 350 bin lira olan Mesut Özil'in Londra'nın ardından İstanbul ve memleketi Zonguldak'taki düğün kutlamaları için toplamda ne kadar masraf yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

    HAFTADA 2 MİLYON TL KAZANIYOR: Haftalık kazancı 350 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon 350 bin lira olan Mesut Özil'in Londra'nın ardından İstanbul ve memleketi Zonguldak'taki düğün kutlamaları için toplamda ne kadar masraf yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.