İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sağlıklı Bir Vücut İçin Tüketilmesi Gereken Salatalar

İşte tüketilmesi gereken salatalar

  1. Saçlarınızdan ayaklarınıza kadar bakımlı olmasını istiyorsanız. Güzellik merkezlerine para vermek yerine evde yapacağınız karışımlarla vücut sağlığınızın yanı sıra güzelliğini de korursunuz. Sizler için saç, ayak, cilt, göz ve diş gibi organların sağlığını koruyan mucize salatalar...

    Saçlarınızdan ayaklarınıza kadar bakımlı olmasını istiyorsanız. Güzellik merkezlerine para vermek yerine evde yapacağınız karışımlarla vücut sağlığınızın yanı sıra güzelliğini de korursunuz. Sizler için saç, ayak, cilt, göz ve diş gibi organların sağlığını koruyan mucize salatalar...

  2. SAÇLAR  <br> Sağlıklı ve parlak bir saça sahip olmak için ıspanak salatasından yararlanabilirsiniz. Ispanakları sirekli suda iyice yıkayın daha sonra söğüç keesiniz. İçerisine 2 taene ufalanmış ceviz ve bir tane rendelenmiş sarımsak ekleyiniz. Zeytin yağı ve limonla tatlandırdıktan sonra günde bir kase afiyetle tüketiniz.

    SAÇLAR
    Sağlıklı ve parlak bir saça sahip olmak için ıspanak salatasından yararlanabilirsiniz. Ispanakları sirekli suda iyice yıkayın daha sonra söğüç keesiniz. İçerisine 2 taene ufalanmış ceviz ve bir tane rendelenmiş sarımsak ekleyiniz. Zeytin yağı ve limonla tatlandırdıktan sonra günde bir kase afiyetle tüketiniz.

  3. EL VE TIRNAK  <br>  El ve tırnak bakımınız için antioksidan oranı yüksek maydanoz ve havuçtan faydalanabilirsiniz. Havuç ve maydonozları kesip bir kaseye koyunuz. Tatlanması için içerisine zencefil ve zeytin yağı ekleyiniz. Bu özel salata tırnaklarınızı güçlendirir ve ileri yaşlarda ellerde görülebilecek lekeleri önler.

    EL VE TIRNAK
    El ve tırnak bakımınız için antioksidan oranı yüksek maydanoz ve havuçtan faydalanabilirsiniz. Havuç ve maydonozları kesip bir kaseye koyunuz. Tatlanması için içerisine zencefil ve zeytin yağı ekleyiniz. Bu özel salata tırnaklarınızı güçlendirir ve ileri yaşlarda ellerde görülebilecek lekeleri önler.

  4. GÖZ  <br>   Bilgisayar, kitap ve cep telefonlarından dolayı göz yorgunluğu artar. Çağın rahatsızlığı olan göz yorgunluğunu yaşamak istemiyorsanız orman meyvelerinin vitamin ve minerallerinden faydalanınız. 2 tane çilek ve 5 tane böğürtleni bir kaseye ufak ufak doğrayınız. İçerisine iki yemek kaşığı hindistanceviz yağı ve iki çay kaşığı chia tohumu ekleyiniz. Bir gece buzdolabında bekletiniz.

    GÖZ
    Bilgisayar, kitap ve cep telefonlarından dolayı göz yorgunluğu artar. Çağın rahatsızlığı olan göz yorgunluğunu yaşamak istemiyorsanız orman meyvelerinin vitamin ve minerallerinden faydalanınız. 2 tane çilek ve 5 tane böğürtleni bir kaseye ufak ufak doğrayınız. İçerisine iki yemek kaşığı hindistanceviz yağı ve iki çay kaşığı chia tohumu ekleyiniz. Bir gece buzdolabında bekletiniz.

  5. VÜCUT<br>    Vücudumuzda bazı besinler ve çevresel faktörlerden dolayı oluşan iltihaplanmalar selülit, çatlaklık ve şişkinliklere neden olur. Bu olumsuz durumu yaşamamak için yeşil bitkilerden yararlanabilirsiniz. Roka semiz otu tere otu, marul ve kıvırcığı kesiniz. Bir kaseye koyduğunuz bu malzemelerin üzerine toz karabiber, toz pul biber ve zeytin yağı ekleyiniz. Günde bir kese tüketmenizde fayda var.

    VÜCUT
    Vücudumuzda bazı besinler ve çevresel faktörlerden dolayı oluşan iltihaplanmalar selülit, çatlaklık ve şişkinliklere neden olur. Bu olumsuz durumu yaşamamak için yeşil bitkilerden yararlanabilirsiniz. Roka semiz otu tere otu, marul ve kıvırcığı kesiniz. Bir kaseye koyduğunuz bu malzemelerin üzerine toz karabiber, toz pul biber ve zeytin yağı ekleyiniz. Günde bir kese tüketmenizde fayda var.

  6. DİŞLER  <br>  Diş minesi bazı faktörlerden dolayı incelir. Bu incelme dişin zamanla çürümesine ve ağız içinde kokuya neden olur. Kereviz ve ceviz salatası ile bu olumsuz durumun riskini azaltabilirsiniz. Bir adet kereviziz sirkede yıkayınız ve küp küp kesiniz. İçerisine 3 tane cevizi parçalayıp koyunuz. Zeytin yağı ve limon ile tatlandıracağınız bu salatayı günde bir kase olarak tüketebilirsiniz.

    DİŞLER
    Diş minesi bazı faktörlerden dolayı incelir. Bu incelme dişin zamanla çürümesine ve ağız içinde kokuya neden olur. Kereviz ve ceviz salatası ile bu olumsuz durumun riskini azaltabilirsiniz. Bir adet kereviziz sirkede yıkayınız ve küp küp kesiniz. İçerisine 3 tane cevizi parçalayıp koyunuz. Zeytin yağı ve limon ile tatlandıracağınız bu salatayı günde bir kase olarak tüketebilirsiniz.