Online Tanzim Satışı İnternette Başladı PTT Kapıya Getiriyor İşte Fiyatlar

Tanzim sebze ve meyve satışları bugünden itibaren internet üzerinden yapılmaya başladı, peki aynı gün içinde teslim ediliyor mu ve kilo sınırı var mı işte bilmeniz gerekenler

  1. İnternet üzerinden tanzim satışı "www.epttavm.com" sitesi üzerinden yapılıyor. Bugün itibariyle satışlar başlarken sistem ilk olarak Ankara’da devreye alındı. Bugün itibari ile İstanbullularda e-tanzim üzerinden siparişlerini verebilecek. Peki kaç kilo alabileceksiniz, aynı günde eve geliyor mu ve fiyatlar nasıl? İşte bilgiler:

    İnternet üzerinden tanzim satışı "www.epttavm.com" sitesi üzerinden yapılıyor. Bugün itibariyle satışlar başlarken sistem ilk olarak Ankara’da devreye alındı. Bugün itibari ile İstanbullularda e-tanzim üzerinden siparişlerini verebilecek. Peki kaç kilo alabileceksiniz, aynı günde eve geliyor mu ve fiyatlar nasıl? İşte bilgiler:

  2. Sebze ve meyveler için soğuk hava deposu kiraladı. Ankara’daki e-tanzim satışları için 100'ün üzerinde personel 7 gün 24 saat esasına göre görevlendirildi. Personel sayısı, gelen siparişlere göre değişiklik gösteriyor.

    Sebze ve meyveler için soğuk hava deposu kiraladı. Ankara’daki e-tanzim satışları için 100'ün üzerinde personel 7 gün 24 saat esasına göre görevlendirildi. Personel sayısı, gelen siparişlere göre değişiklik gösteriyor.

  3. Platforma tıklayanlar 8 çeşit ürüne ulaşabiliyor. Tek üründen en fazla 3 kilogram sipariş verilebiliyor. Müşterinin verdiği sipariş, ilk olarak e-PTTAVM'nin karşılama ekranında onaylanıyor. Daha sona hazırlanan barkod ve sevk evrakları, üretim bandına gönderiliyor.

    Platforma tıklayanlar 8 çeşit ürüne ulaşabiliyor. Tek üründen en fazla 3 kilogram sipariş verilebiliyor. Müşterinin verdiği sipariş, ilk olarak e-PTTAVM'nin karşılama ekranında onaylanıyor. Daha sona hazırlanan barkod ve sevk evrakları, üretim bandına gönderiliyor.

  4. Ürünler burada tartıldıktan sonra ambalajlanıyor. Barkodu okutularak adres dökümü gerçekleştiriliyor. Daha sonra adreslere göre ayrılan siparişler, ilgili yerlere dağıtım yapan PTT araçlarına konuluyor.

    Ürünler burada tartıldıktan sonra ambalajlanıyor. Barkodu okutularak adres dökümü gerçekleştiriliyor. Daha sonra adreslere göre ayrılan siparişler, ilgili yerlere dağıtım yapan PTT araçlarına konuluyor.

  5. Müşteriye kapıda teslim sebzeler için saat sınırlaması bulunuyor.  Saat 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün, ancak bu saatten sonraki siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor. Biber çeşitleri 6 lira, patlıcan 4,5 lira, salatalık 4 lira, domates 3 lira, soğan ve patates 2 liradan satışa sunuluyor.

    Müşteriye kapıda teslim sebzeler için saat sınırlaması bulunuyor. Saat 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün, ancak bu saatten sonraki siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor. Biber çeşitleri 6 lira, patlıcan 4,5 lira, salatalık 4 lira, domates 3 lira, soğan ve patates 2 liradan satışa sunuluyor.