Show TV'nin 4 Başrollü Dizisi Final Yapıyor

Birbirinden usta isimlerin kadrosunda olduğu dizi final yapıyor

  1. Show TV'nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu ve birbirinden usta isimlerin kadrosunda olduğu dizisi Çarpışma 3 bölüm sonra 13. bölümde erken final yapıyor iddiaları medya kulislerinden sızdı.

    Show TV'nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu ve birbirinden usta isimlerin kadrosunda olduğu dizisi Çarpışma 3 bölüm sonra 13. bölümde erken final yapıyor iddiaları medya kulislerinden sızdı.

  2. FİNAL KARARI ÇIKTI: Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Çarpışma dizisi neden bitiyor hayranları merak ediyor.

    FİNAL KARARI ÇIKTI: Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Çarpışma dizisi neden bitiyor hayranları merak ediyor.

  3. YAPIMCIYA KARAR BİLDİRİLDİ: Çarpışma dizisi final kararı aldı.  Kanal Ay Yapım'a final kararını bildirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

    YAPIMCIYA KARAR BİLDİRİLDİ: Çarpışma dizisi final kararı aldı. Kanal Ay Yapım'a final kararını bildirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

  4. REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ: Kanal, Ay Yapımla bir görüşme yaptı ve reklamların dizi maliyetini karşılayamadığı öğrenildi. Çarpışma dizisinin yapılan 13 bölümlük anlaşması sonrası yeni sözleşme yapılmayacağı yapıma bildirildi.

    REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ: Kanal, Ay Yapımla bir görüşme yaptı ve reklamların dizi maliyetini karşılayamadığı öğrenildi. Çarpışma dizisinin yapılan 13 bölümlük anlaşması sonrası yeni sözleşme yapılmayacağı yapıma bildirildi.

  5. FİNALE DOĞRU GİDİYOR: Aslında daha uzun ve soluksuz izleyeceğimiz bölümler yakından Kadir, annesine kavuşuyor ve hikaye bitiyor.

    FİNALE DOĞRU GİDİYOR: Aslında daha uzun ve soluksuz izleyeceğimiz bölümler yakından Kadir, annesine kavuşuyor ve hikaye bitiyor.

  6. Uzun soluklu bir iş olarak yayınlanan Çarpışma reytinglere yenik düştü ve adım adım finale doğru gidiyor.

    Uzun soluklu bir iş olarak yayınlanan Çarpışma reytinglere yenik düştü ve adım adım finale doğru gidiyor.

  7. Daha öncede final yapmasına kesin gözüyle bakılsa da dizi devam ettirilmiş, ancak reytingleri artırsa da o beklenen atılımı bir türlü yapamamıştı.

    Daha öncede final yapmasına kesin gözüyle bakılsa da dizi devam ettirilmiş, ancak reytingleri artırsa da o beklenen atılımı bir türlü yapamamıştı.

  8. Çarpışma 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

    Çarpışma 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.