PUBG Mobile'dan Yeni Mod

PUBG Mobile'dan Zombi ve Gece Modu

  1. Ortalığı kasıp kavuran Player Unknown Battleground (PUBG) oyununun dün gece gelen sürümü birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Oyuna Zombi modu ve Gece modu da eklendi.

    Ortalığı kasıp kavuran Player Unknown Battleground (PUBG) oyununun dün gece gelen sürümü birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Oyuna Zombi modu ve Gece modu da eklendi.

  2. PUBG oyununun sahibi Tencent Mobile, dün gece oyunun 0.11.0 sürümü güncellemesini gerçekleştirdi.Bu yeni gelen sürümle birlikte oyuna Zombi modu da eklendi.

    PUBG oyununun sahibi Tencent Mobile, dün gece oyunun 0.11.0 sürümü güncellemesini gerçekleştirdi.Bu yeni gelen sürümle birlikte oyuna Zombi modu da eklendi.

  3. Oyuna sınırlı süre için Zombie: Survive Till Dawn oyun modu eklendi.

    Oyuna sınırlı süre için Zombie: Survive Till Dawn oyun modu eklendi.

  4. Vikendi haritası için yeni hava durumu olan ay ışığı eklendi. Oyuncu bilgileri ve bağlantılarının görüntülendiği Connection adlı bir alan oyuna eklendi.

    Vikendi haritası için yeni hava durumu olan ay ışığı eklendi. Oyuncu bilgileri ve bağlantılarının görüntülendiği Connection adlı bir alan oyuna eklendi.

  5. Pandemic Treasure eklentisiyle beraber artık Resident Evil 2 kostümlerini kullanabileceksiniz. Resident Evil 2 ana menü müziği oyuna eklendi.

    Pandemic Treasure eklentisiyle beraber artık Resident Evil 2 kostümlerini kullanabileceksiniz. Resident Evil 2 ana menü müziği oyuna eklendi.

  6. SMG’ler saldırı tüfekleri savaş modunda artık iki kat mermi ile gelecekler.

    SMG’ler saldırı tüfekleri savaş modunda artık iki kat mermi ile gelecekler.