Çağatay Ulusoy Tanınmayacak Hale Geldi Hayranları İsyan Etti

Son olarak Hakan: Muhafız dizisiyle adını tüm dünyaya duyurmayı başaran Çağatay Ulusoy'un son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

  1. Netflix'in ilk Türk yapımı dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, büyük bir başarıya imza atmıştı. Türkiye'deki hayranlarından ziyade dünyada da birçok kişi tarafından takip edilmeye başlayan Çağatay Ulusoy, imaj değiştirdi. Yakışıklı oyuncunun yeni imajı ise tepkilere neden oldu.

    Netflix'in ilk Türk yapımı dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, büyük bir başarıya imza atmıştı. Türkiye'deki hayranlarından ziyade dünyada da birçok kişi tarafından takip edilmeye başlayan Çağatay Ulusoy, imaj değiştirdi. Yakışıklı oyuncunun yeni imajı ise tepkilere neden oldu.

  2. Son olarak geçtiğimiz haftalarda Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününde, kendisi gibi oyuncu Duygu Sarışın'la görüntülenen Çağatay Ulusoy'un kilo aldığı gözlemlenmişti. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün gittiği bir restoranda garsonla çekindiği fotoğrafı ise gündeme bomba gibi düştü.

    Son olarak geçtiğimiz haftalarda Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününde, kendisi gibi oyuncu Duygu Sarışın'la görüntülenen Çağatay Ulusoy'un kilo aldığı gözlemlenmişti. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün gittiği bir restoranda garsonla çekindiği fotoğrafı ise gündeme bomba gibi düştü.

  3. Çağatay Ulusoy'un bu fotoğrafı, takipçilerini adeta hayal kırıklığına uğrattı. Aşırı kilo aldığı, saçını ve sakalını uzattığı görülen Ulusoy'un son halini görenler, tanımakta güçlük çekti. Takipçileri, Ulusoy'un acilen eski haline geri dönmesini istedi.

    Çağatay Ulusoy'un bu fotoğrafı, takipçilerini adeta hayal kırıklığına uğrattı. Aşırı kilo aldığı, saçını ve sakalını uzattığı görülen Ulusoy'un son halini görenler, tanımakta güçlük çekti. Takipçileri, Ulusoy'un acilen eski haline geri dönmesini istedi.

  4. Best Model seçildikten sonra ününe ün katan yakışıklı oyuncu, "Muhafızda gayet fitti, bu ne hal?", "O eski halinden eser yok şimdi" tarzında yapılan yorumlara maruz kaldı.

    Best Model seçildikten sonra ününe ün katan yakışıklı oyuncu, "Muhafızda gayet fitti, bu ne hal?", "O eski halinden eser yok şimdi" tarzında yapılan yorumlara maruz kaldı.

  5. Ayrıca Çağatay Ulusoy'un son halini görenler, yeni bir proje için mi çalışıyor sorusunu sormaktan kendilerini alamadı.

    Ayrıca Çağatay Ulusoy'un son halini görenler, yeni bir proje için mi çalışıyor sorusunu sormaktan kendilerini alamadı.

  6. Hakan: Muhafız dizisiyle dünyanın tanıdığı ve film eleştirmenlerine göre ileride çok büyük projelerde rol alacağı tahmin edilen Çağatay Ulusoy kimdir?

    Hakan: Muhafız dizisiyle dünyanın tanıdığı ve film eleştirmenlerine göre ileride çok büyük projelerde rol alacağı tahmin edilen Çağatay Ulusoy kimdir?

  7. 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

    1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

  8. Ünlü isim, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Birinci olduktan sonra yapımcıların peşinde koştuğu isim, ilk olarak 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde göründü. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır.

    Ünlü isim, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Birinci olduktan sonra yapımcıların peşinde koştuğu isim, ilk olarak 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde göründü. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır.

  9. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır.

    Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır.

  10. Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. 2016'da Colin's markasının reklam yüzü olan Ulusoy, reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır.

    Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. 2016'da Colin's markasının reklam yüzü olan Ulusoy, reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır.

  11. Yakışıklı oyuncu, Show TV'de İçerde dizisiyle beğenildi ve son olarak Netflix'in ilk Türk yapımı dizisinde rol aldı.

    Yakışıklı oyuncu, Show TV'de İçerde dizisiyle beğenildi ve son olarak Netflix'in ilk Türk yapımı dizisinde rol aldı.