Sadece Yoğurt Yiyerek Bir Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet

Doğal besin kaynağı olan yoğurdun bir çok faydası bulunuyor

  1. Kilo vermek isteyenler, kimi zaman uzmanlardan destek alır, kimi zaman da kulaktan dolma bilgilerle kendilerine diyet listesi hazırlar. Ancak kendi başına birçok faydası bulunan doğal yoğurdun, zayıflamak için en etkili besinlerden biri olduğunu çoğu kişi bilmez.

    Kilo vermek isteyenler, kimi zaman uzmanlardan destek alır, kimi zaman da kulaktan dolma bilgilerle kendilerine diyet listesi hazırlar. Ancak kendi başına birçok faydası bulunan doğal yoğurdun, zayıflamak için en etkili besinlerden biri olduğunu çoğu kişi bilmez.

  2. Aşağıdaki diyeti kurallarına göre uygularsanız, bir haftada 7 kilo verebilirsiniz. Yoğurt diyetinde, asıl amaç olan bağırsakların düzenli bir şekilde çalışması sağlanır. Ayrıca yoğurt, kişiyi tok tutmasıyla bilinir. İşte bir haftada 7 kilo verdiren yoğurt diyeti...

    Aşağıdaki diyeti kurallarına göre uygularsanız, bir haftada 7 kilo verebilirsiniz. Yoğurt diyetinde, asıl amaç olan bağırsakların düzenli bir şekilde çalışması sağlanır. Ayrıca yoğurt, kişiyi tok tutmasıyla bilinir. İşte bir haftada 7 kilo verdiren yoğurt diyeti...

  3. BİRİNCİ GÜN  6 su bardağı yoğurt ile haşlama 5 patates.

    BİRİNCİ GÜN 6 su bardağı yoğurt ile haşlama 5 patates.

  4. İKİNCİ GÜN  6 su bardağı yoğurt ile haşlama 200 gram tavuk eti.

    İKİNCİ GÜN 6 su bardağı yoğurt ile haşlama 200 gram tavuk eti.

  5. ÜÇÜNCÜ GÜN 6 su bardağı yoğurt ile haşlama 200 gram dana eti.  <br>  DÖRDÜNCÜ GÜN 6 su bardağı taze yoğurt ile beraber 200 gram balık.<br>  BEŞİNCİ GÜN 6 su bardağı kadar yoğurt yemeli ve açlık hissetmeyecek kadar sebze ve meyve tüketin. (Üzüm ve muz hariç)  <br>  ALTINCI GÜN VE YEDİNCİ GÜN Son iki günde ise sadece birer kilo yoğurt tüketin.

    ÜÇÜNCÜ GÜN 6 su bardağı yoğurt ile haşlama 200 gram dana eti.
    DÖRDÜNCÜ GÜN 6 su bardağı taze yoğurt ile beraber 200 gram balık.
    BEŞİNCİ GÜN 6 su bardağı kadar yoğurt yemeli ve açlık hissetmeyecek kadar sebze ve meyve tüketin. (Üzüm ve muz hariç)
    ALTINCI GÜN VE YEDİNCİ GÜN Son iki günde ise sadece birer kilo yoğurt tüketin.

  6. ÖNEMLİ NOT: Yoğurdun doğal olması gerekir. Kahvaltıda yoğurt tüketmek, öğle ve akşam yemeklerinde de et ve haşlama patates yenmesi tavsiye edilir.

    ÖNEMLİ NOT: Yoğurdun doğal olması gerekir. Kahvaltıda yoğurt tüketmek, öğle ve akşam yemeklerinde de et ve haşlama patates yenmesi tavsiye edilir.