İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çılgın Derbi Dünya Basınında

Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe tarihe geçecek bir geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 3-3'e getirdi. Nefesleri kesen karşılaşma, dünya basınında da geniş yer buldu.

  1. Şampiyonluk potasındaki Beşiktaş ile zor günler geçiren Fenerbahçe arasındaki maç nefes kesti. Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Siyah Beyazlılar'ın maçı rahat kazanacağı düşünülürken, 2. yarıda Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza attı ve bulduğu gollerle maçın 3-3 bitmesini sağladı.

    Şampiyonluk potasındaki Beşiktaş ile zor günler geçiren Fenerbahçe arasındaki maç nefes kesti. Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Siyah Beyazlılar'ın maçı rahat kazanacağı düşünülürken, 2. yarıda Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza attı ve bulduğu gollerle maçın 3-3 bitmesini sağladı.

  2. DÜNYA BASINI DERBİYİ KONUŞTU: Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe tarihe geçecek bir geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 3-3'e getirdi. Nefesleri kesen karşılaşma, dünya basınında da geniş yer buldu.

    DÜNYA BASINI DERBİYİ KONUŞTU: Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe tarihe geçecek bir geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 3-3'e getirdi. Nefesleri kesen karşılaşma, dünya basınında da geniş yer buldu.

  3. Daily Mail (İngiltere): Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe. Dramatik İstanbul derbisinde, ev sahibi 3 gollük avantajını koruyamadı.

    Daily Mail (İngiltere): Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe. Dramatik İstanbul derbisinde, ev sahibi 3 gollük avantajını koruyamadı.

  4. BBC Sport (İngiltere): Fenerbahçe, Beşiktaş'ı şaşkına çevirdi.

    BBC Sport (İngiltere): Fenerbahçe, Beşiktaş'ı şaşkına çevirdi.

  5. L'Equipe (Fransa): Beşiktaş'ta mucizevi anlar! Fenerbahçe dipten çıktı.

    L'Equipe (Fransa): Beşiktaş'ta mucizevi anlar! Fenerbahçe dipten çıktı.

  6. France Football (Fransa): Fenerbahçe, Beşiktaş'ta mucizeye imza attı!

    France Football (Fransa): Fenerbahçe, Beşiktaş'ta mucizeye imza attı!

  7. AD (Hollanda): Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı çılgın şekilde geri döndü!

    AD (Hollanda): Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı çılgın şekilde geri döndü!

  8. Pro Sport (Romanya): İstanbul'da çılgın derbi! Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe sansasyonel bir geri dönüş yaptı.

    Pro Sport (Romanya): İstanbul'da çılgın derbi! Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe sansasyonel bir geri dönüş yaptı.

  9. Sports (Fransa): Valbuena'lı Fenerbahçe'den çılgın bir maç!

    Sports (Fransa): Valbuena'lı Fenerbahçe'den çılgın bir maç!

  10. Complete Sports Nigeria (Nijerya): Moses devrede kenara geldi; Fenerbahçe, dramatik İstanbul derbisinde savaşarak Beşiktaş ile berabere kaldı.

    Complete Sports Nigeria (Nijerya): Moses devrede kenara geldi; Fenerbahçe, dramatik İstanbul derbisinde savaşarak Beşiktaş ile berabere kaldı.

  11. Tutto Mercato (İtalya): İstanbul'da şov! Beşiktaş ile Fenerbahçe 3-3 berabere kaldı, Zajc gol attı.

    Tutto Mercato (İtalya): İstanbul'da şov! Beşiktaş ile Fenerbahçe 3-3 berabere kaldı, Zajc gol attı.

  12. All Nigeria Soccer (Nijerya): Chelsea'den Fenerbahçe'ye kiralanan Moses, İstanbul derbisinde bekleneni veremedi, devre arasında kenara geldi.

    All Nigeria Soccer (Nijerya): Chelsea'den Fenerbahçe'ye kiralanan Moses, İstanbul derbisinde bekleneni veremedi, devre arasında kenara geldi.

  13. Rusya liginin yayıncı kuruluşu Match TV maç ile ilgili, “Zenit'e Avrupa Ligi'nde yenilen Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında maçı 3-0'dan 3-3'e getirdi” ifadelerini kullandı.

    Rusya liginin yayıncı kuruluşu Match TV maç ile ilgili, “Zenit'e Avrupa Ligi'nde yenilen Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında maçı 3-0'dan 3-3'e getirdi” ifadelerini kullandı.

  14. Haberin devamında Fenerbahçe'nin ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-0 yenik girdiğini ikinci yarı ise muhteşem bir oyunla Beşiktaş deplasmanından yenilmeden çıktığını ifade etti.

    Haberin devamında Fenerbahçe'nin ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-0 yenik girdiğini ikinci yarı ise muhteşem bir oyunla Beşiktaş deplasmanından yenilmeden çıktığını ifade etti.

  15. Rus spor gazetesi Çempionat ise “Fenerbahçe 12 dakikada geri döndü” başlığını kullanarak ilk yarıda 3-0 geriye düşen Fenerbahçe'nin ikinci yarının ilk 12 dakikalık kısmında muhteşem bir geri dönüşe imza attığını yazdı.

    Rus spor gazetesi Çempionat ise “Fenerbahçe 12 dakikada geri döndü” başlığını kullanarak ilk yarıda 3-0 geriye düşen Fenerbahçe'nin ikinci yarının ilk 12 dakikalık kısmında muhteşem bir geri dönüşe imza attığını yazdı.

  16. Rus Sportbox ise, “Zenit yorgunu Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında tarihi bir geri dönüş yaşadı” ifadelerini kullandı.

    Rus Sportbox ise, “Zenit yorgunu Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında tarihi bir geri dönüş yaşadı” ifadelerini kullandı.