Bağırsaklardaki Toksinleri 72 Saatte Temizleyen Karışım

Toksin nedir ve nasıl birikir?

  1. Toksin birikiminin ne olduğunu biliyor musunuz? Peki toksin vücudumuzda nasıl birikir? Özellikle bağırsakları etkileyen ve ciddi rahatsızlıklara neden olur. Vücuttaki toksin nasıl temizlenir? Haberin detayında bağırsaklardaki toksinleri 72 saatte temizleyen karışımı ve toksine dair bilmeniz gerekenleri bulabilirsiniz.

    Toksin birikiminin ne olduğunu biliyor musunuz? Peki toksin vücudumuzda nasıl birikir? Özellikle bağırsakları etkileyen ve ciddi rahatsızlıklara neden olur. Vücuttaki toksin nasıl temizlenir? Haberin detayında bağırsaklardaki toksinleri 72 saatte temizleyen karışımı ve toksine dair bilmeniz gerekenleri bulabilirsiniz.

  2. Çeşitli sebeplerden ötürü bağırsaklarda zararlı toksinlerin sayısı artar. İlerleyen zamanlarda da bu toksinler bağırsakların hasara uğramasın neden olur. Aynı zamanda kum ve taş gibi ağrılı süreçler yaşatan rahatsızlıklarda ortaya çıkar. Uzmanlar bu zararlı toksinleri ilaç kullanmadan vücudunuzdan rahatlıkla atmanızı sağlayacak bazı önerilerde bulunuyor. Toksin vücuda beslenme ile giren ve zamanla vücudu deformasyonlara uğratır. Bu yüzden temizlenmesi gerekir. Vücudun hemen hemen her bölgesinde olumsuz etkiler oluşturan toksin, özellikle bağırsak florasını etkiler. Taş ve kum oluşumuna neden olan toksin aynı zamanda sindirim problemlerine de sebep olur.  Bunların yanı sıra depresyon, yorgunluk ve stres gibi ruhsal hastalıklarda artar.     Biriken toksinleri günlük temizlemek için sarımsak, maydanoz, soğan ve portakal gibi anti-bakteriyel bakımından zengin olan besinler sıklıkla düzenli tüketilmelidir.

    Çeşitli sebeplerden ötürü bağırsaklarda zararlı toksinlerin sayısı artar. İlerleyen zamanlarda da bu toksinler bağırsakların hasara uğramasın neden olur. Aynı zamanda kum ve taş gibi ağrılı süreçler yaşatan rahatsızlıklarda ortaya çıkar. Uzmanlar bu zararlı toksinleri ilaç kullanmadan vücudunuzdan rahatlıkla atmanızı sağlayacak bazı önerilerde bulunuyor. Toksin vücuda beslenme ile giren ve zamanla vücudu deformasyonlara uğratır. Bu yüzden temizlenmesi gerekir. Vücudun hemen hemen her bölgesinde olumsuz etkiler oluşturan toksin, özellikle bağırsak florasını etkiler. Taş ve kum oluşumuna neden olan toksin aynı zamanda sindirim problemlerine de sebep olur. Bunların yanı sıra depresyon, yorgunluk ve stres gibi ruhsal hastalıklarda artar. Biriken toksinleri günlük temizlemek için sarımsak, maydanoz, soğan ve portakal gibi anti-bakteriyel bakımından zengin olan besinler sıklıkla düzenli tüketilmelidir.

  3. TOKSİN BİRİKİMİ NASIL OLUR?   <br>  - Beslenme  <br>  - Düzensiz vücut hareketleri  <br>  - Kozmetik ve bazı ilaçlar  <br>  - Hava yolu ile..  <br>  BAĞIRSAKLARDAKİ TOKSİNLERİ TEMİZLEYEN KARIŞIM  <br>  - Yarım çay bardağı elma sirkesi  <br>  - Yarım çay bardağı limon suyu  <br>  - Bir çorba kaşığı zencefil  <br>  - Bir çay kaşığı deniz tuzu  <br>  - Bir su bardağı içme suyu

    TOKSİN BİRİKİMİ NASIL OLUR?
    - Beslenme
    - Düzensiz vücut hareketleri
    - Kozmetik ve bazı ilaçlar
    - Hava yolu ile..
    BAĞIRSAKLARDAKİ TOKSİNLERİ TEMİZLEYEN KARIŞIM
    - Yarım çay bardağı elma sirkesi
    - Yarım çay bardağı limon suyu
    - Bir çorba kaşığı zencefil
    - Bir çay kaşığı deniz tuzu
    - Bir su bardağı içme suyu

  4. HAZIRLANIŞI<br>    İçme suyunu deniz tuzu ile beraber 5 dakika kaynatın. Daha sonra akalan malzemeleri ekleyin. Ilık olduktan sonra tüketin. Kahvaltıdan önce boş mide ile içilmesi önerilir.

    HAZIRLANIŞI
    İçme suyunu deniz tuzu ile beraber 5 dakika kaynatın. Daha sonra akalan malzemeleri ekleyin. Ilık olduktan sonra tüketin. Kahvaltıdan önce boş mide ile içilmesi önerilir.