Kuğulu Park...30 Yıl Sonra Aynı Poz

Kuğulu Park... Ankara... 30 yıl sonra aynı poz

  1. Şimdi iki çocuk annesi ve çok ünlü olan oyuncu henüz 4 yaşındayken çekilen pozuna da yer verdiği paylaşımına "Ankara... çocukluğum. İkinci foto aynı yerde minik Pelin, 30 yıl öncesi" notunu düştü. Peki siz bu karedeki ünlünün kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

    Şimdi iki çocuk annesi ve çok ünlü olan oyuncu henüz 4 yaşındayken çekilen pozuna da yer verdiği paylaşımına "Ankara... çocukluğum. İkinci foto aynı yerde minik Pelin, 30 yıl öncesi" notunu düştü. Peki siz bu karedeki ünlünün kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

  2. O ünlü Pelin Karahan'dan başkası değil. Bugün 34 yaşında olan Karahan, Türkiye'nin en ünlü oyuncularından biri. Karahan, 1984 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açtı.

    O ünlü Pelin Karahan'dan başkası değil. Bugün 34 yaşında olan Karahan, Türkiye'nin en ünlü oyuncularından biri. Karahan, 1984 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açtı.

  3. Ünlü şarkıcı İsmail YK çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

    Ünlü şarkıcı İsmail YK çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

  4. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa 'İsmail Bey çok değişmişsiniz' yorumları yapıldı.

    Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa 'İsmail Bey çok değişmişsiniz' yorumları yapıldı.

  5. Ünlü oyuncu Ezgi Mola 1'inci yaş pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

    Ünlü oyuncu Ezgi Mola 1'inci yaş pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

  6. 'İlk gazete haberim' notuyla bu fotoğrafını paylaşan Mola, altına ; 'Bu benim ilk gazete haberim. Sene 84... Arkadaşlar ben baya Chucky ile Sezercik filminde “vuyucam kıybacı” diyen çocuğun karışımıymışım!' yorumunu yaptı. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

    'İlk gazete haberim' notuyla bu fotoğrafını paylaşan Mola, altına ; 'Bu benim ilk gazete haberim. Sene 84... Arkadaşlar ben baya Chucky ile Sezercik filminde “vuyucam kıybacı” diyen çocuğun karışımıymışım!' yorumunu yaptı. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf çok sayıda beğeni ve yorum aldı.