Çöp Toplama Meydan Okuması Hızla Dünyayı Sarıyor

Her yıl 1,3 milyar ton evsel çöp atılıyor. Çöplerin milyonlarca tonu okyanuslara gidiyor.Çöplerin milyonlarca tonu okyanuslara gidiyor. Bu gerçekten yola çıkılarak çevre bilinci yaratmak için başlatılan #Trashtag etiketli çöp toplama meydan okuması (challange) git gide sosyal medyada yayıldı.

  1. Her yıl 1,3 milyar ton evsel çöp atılıyor. Çöplerin milyonlarca tonu okyanuslara gidiyor. Bu gerçekten yola çıkılarak çevre bilinci yaratmak için başlatılan #Trashtag etiketli çöp toplama meydan okuması (challange) git gide sosyal medyada yayıldı. İnsanlar öncesi-sonrası fotoğraflarıyla çöp dolu yerleri temizledikten sonraki halleriyle sosyal medyada paylaşmaya başladı.

    Her yıl 1,3 milyar ton evsel çöp atılıyor. Çöplerin milyonlarca tonu okyanuslara gidiyor. Bu gerçekten yola çıkılarak çevre bilinci yaratmak için başlatılan #Trashtag etiketli çöp toplama meydan okuması (challange) git gide sosyal medyada yayıldı. İnsanlar öncesi-sonrası fotoğraflarıyla çöp dolu yerleri temizledikten sonraki halleriyle sosyal medyada paylaşmaya başladı.

  2. İşte #Trashtag Challange?ın en iyi örnekleri...

    İşte #Trashtag Challange?ın en iyi örnekleri...

  3. İşte #Trashtag Challange?ın en iyi örnekleri...

    İşte #Trashtag Challange?ın en iyi örnekleri...

  4. .

    .

  5. .

    .

  6. .

    .

  7. .

    .

  8. .

    .

  9. .

    .

  10. .

    .

  11. .

    .

  12. .

    .

  13. .

    .

  14. .

    .

  15. .

    .

  16. .

    .

  17. .

    .

  18. .

    .

  19. .

    .

  20. .

    .

  21. .

    .

  22. .

    .

  23. .

    .

  24. .

    .

  25. .

    .

  26. .

    .

  27. .

    .

  28. .

    .