İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kostas Barbarouses'ten Cami Katliamına Secdeli Tepki

Kostas Barbarouses, attığı gol sonrasında terör saldırısında hayatını kaybedenler için secdeye vardı.

  1. Geçtiğimiz cuma günü, Yeni Zelanda’da camide ibadet etmek isteyen Müslümanlar, alçakça düzenlenen terör saldırıları sonrasında 50'ye yakın insan hayatlarını kaybetmişti. Bu olaya Türkiye’den büyük tepkiler gelirken, dünyanın geri kalanı sessizdi.

    Geçtiğimiz cuma günü, Yeni Zelanda’da camide ibadet etmek isteyen Müslümanlar, alçakça düzenlenen terör saldırıları sonrasında 50'ye yakın insan hayatlarını kaybetmişti. Bu olaya Türkiye’den büyük tepkiler gelirken, dünyanın geri kalanı sessizdi.

  2. SECDEYE VARDI: Bu vahşetin acısı hala çok tazeyken anlamlı bir hareket geldi. Avustralya’nın Melbourne Kulübü’nde oynayan Rum asıllı Yeni Zelanda doğumlu forvet Kostas Barbarouses, attığı gol sonrasında Müslüman olmamasına rağmen secdeye vardı.

    SECDEYE VARDI: Bu vahşetin acısı hala çok tazeyken anlamlı bir hareket geldi. Avustralya’nın Melbourne Kulübü’nde oynayan Rum asıllı Yeni Zelanda doğumlu forvet Kostas Barbarouses, attığı gol sonrasında Müslüman olmamasına rağmen secdeye vardı.

  3. ''MÜSLÜMANLAR İÇİN SECDEYE VARMAK İSTEDİM'': 29 yaşındaki futbolcu, “Dualarım tüm hayatını kaybedenler ve onların yakınları için... Yeni Zelanda tarihi için kara ve çok üzücü bir gün. Golü attıktan sonra hayatını kaybeden ve onların yasını tutan tüm Müslümanlar için secdeye varmak istedim. Tepkimi ve üzüntümü böyle göstermek istedim” açıklamasında bulundu.

    ''MÜSLÜMANLAR İÇİN SECDEYE VARMAK İSTEDİM'': 29 yaşındaki futbolcu, “Dualarım tüm hayatını kaybedenler ve onların yakınları için... Yeni Zelanda tarihi için kara ve çok üzücü bir gün. Golü attıktan sonra hayatını kaybeden ve onların yasını tutan tüm Müslümanlar için secdeye varmak istedim. Tepkimi ve üzüntümü böyle göstermek istedim” açıklamasında bulundu.

  4. TÜRKİYE’DEN BİNLERCE TEBRİK: Kostas’ın bu hareketinden sonra sosyal medya hesabına da çok sayıda destek mesajı gitti. Türkiye’den de binlerce insan, yaptığı anlamlı hareket için Yeni Zelanda doğumlu oyuncuyu tebrik etti.

    TÜRKİYE’DEN BİNLERCE TEBRİK: Kostas’ın bu hareketinden sonra sosyal medya hesabına da çok sayıda destek mesajı gitti. Türkiye’den de binlerce insan, yaptığı anlamlı hareket için Yeni Zelanda doğumlu oyuncuyu tebrik etti.