Vücudunuzu Alkalize Etmenin 6 Yolu

Vücudunuzun pH'ını yükseltmek ve hastalıklarla savaşmasına yardımcı olmak için bu 6 yolu deneyin...

  1. Sebzeler karaciğer detoksifikasyonunu teşvik eder ve güçlü alkaliler olarak bilinir. Mutlaka günlük beslenmenize; brüksel lahanası, brokokoli, karnabahar, yeşil ve beyaz lahanayı ekleyin.

    Sebzeler karaciğer detoksifikasyonunu teşvik eder ve güçlü alkaliler olarak bilinir. Mutlaka günlük beslenmenize; brüksel lahanası, brokokoli, karnabahar, yeşil ve beyaz lahanayı ekleyin.

  2. Normal tuzlara göre himalaya tuzu oldukça alkali bir besindir. Vücudunuzu alkalize etmek istiyorsanız mutlaka sofra tuzu yerine, himalaya tuzu kullanın.

    Normal tuzlara göre himalaya tuzu oldukça alkali bir besindir. Vücudunuzu alkalize etmek istiyorsanız mutlaka sofra tuzu yerine, himalaya tuzu kullanın.

  3. Limon, içerisinde bulunan asit bakımından yanıltıcı olabilir. Ancak vücudu harika bir şekilde alkalize eder. Özellikle yeşil renkte olan limonları tüketmeniz, sarı limona göre daha fazla alkali sağlayacaktır. Mutlaka suyunuzun içine limon damlatmayı unutmayın.

    Limon, içerisinde bulunan asit bakımından yanıltıcı olabilir. Ancak vücudu harika bir şekilde alkalize eder. Özellikle yeşil renkte olan limonları tüketmeniz, sarı limona göre daha fazla alkali sağlayacaktır. Mutlaka suyunuzun içine limon damlatmayı unutmayın.

  4. Vücudunuzu alkalize ederken, asitli yiyecek ve içeceklerden uzak tutmalısınız.

    Vücudunuzu alkalize ederken, asitli yiyecek ve içeceklerden uzak tutmalısınız.

  5. Yeşil smoothie'yi deneyin  <br>    Smoothie'den bahsedersek, güne yeşilliklerin alkalileştirici gücü ile başlamanın harika bir yoludur.

    Yeşil smoothie'yi deneyin
    Smoothie'den bahsedersek, güne yeşilliklerin alkalileştirici gücü ile başlamanın harika bir yoludur.