Çoğu Kişinin Bilmediği Whatsapp Özellikleri

İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği:

  1. Günümüzün en popüler uygulamalarından olan ve neredeyse çoğu insanın kullandığı Whatsapp'ın az bilinen özelliklerini sizler için derledik.    <br>İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği:

    Günümüzün en popüler uygulamalarından olan ve neredeyse çoğu insanın kullandığı Whatsapp'ın az bilinen özelliklerini sizler için derledik.
    İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği:

  2. Emoji taraması: <br>    İstediğiniz emojiyi kelime kullanarak arayabilirsiniz fakat önce auto correct özelliğini açmanız gerekiyor.

    Emoji taraması:
    İstediğiniz emojiyi kelime kullanarak arayabilirsiniz fakat önce auto correct özelliğini açmanız gerekiyor.

  3. Dakika dakikasına hesaplama:<br>    Karşı tarafın mesajınızı ne zaman okuduğunu görmek mi istiyorsunuz, mesajın üstüne tıklayarak ''Bilgi'' seçeneğine basın. Veya mesajı sola doğru kaydırın.

    Dakika dakikasına hesaplama:
    Karşı tarafın mesajınızı ne zaman okuduğunu görmek mi istiyorsunuz, mesajın üstüne tıklayarak ''Bilgi'' seçeneğine basın. Veya mesajı sola doğru kaydırın.

  4. Sessize al:<br>    Eğer çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir whatsapp grubu içerisindeyseniz fakat sürekli mesaj bildirimi geliyorsa grubu sessize alarak bildirimi kapatabilirsiniz.

    Sessize al:
    Eğer çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir whatsapp grubu içerisindeyseniz fakat sürekli mesaj bildirimi geliyorsa grubu sessize alarak bildirimi kapatabilirsiniz.

  5. Veri tasarrufu:<br>    Ayarlar kısmından Veri Kullanımı'na tıklayarak yalnızca Wifi'ye bağlıyken indirmeyi seçerek internetinizden tasarruf edebilirsiniz.

    Veri tasarrufu:
    Ayarlar kısmından Veri Kullanımı'na tıklayarak yalnızca Wifi'ye bağlıyken indirmeyi seçerek internetinizden tasarruf edebilirsiniz.

  6. Otomatik yüklemeyi kapatma  <br>  Bulunduğunuz gruplardan saçma sapan fotoğraflar geliyorsa "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak bundan kurtulabilirsiniz.

    Otomatik yüklemeyi kapatma
    Bulunduğunuz gruplardan saçma sapan fotoğraflar geliyorsa "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak bundan kurtulabilirsiniz.

  7. Mesaj işaretleme<br>    Eğer daha sonra unutmak istemediğiniz bir mesaj varsa onu yıldızla işaretleyebilirsiniz.

    Mesaj işaretleme
    Eğer daha sonra unutmak istemediğiniz bir mesaj varsa onu yıldızla işaretleyebilirsiniz.

  8. Whatsapp Web  <br>  Eğer bilgisayar başındaysanız ve hem telefon hem bilgisayar kullanmak istemiyorsanız Whatsapp Web seçeneğiyle bilgisayardan Whatsapp deneyimi yaşayabilirsiniz.

    Whatsapp Web
    Eğer bilgisayar başındaysanız ve hem telefon hem bilgisayar kullanmak istemiyorsanız Whatsapp Web seçeneğiyle bilgisayardan Whatsapp deneyimi yaşayabilirsiniz.

  9. Grup konuşma taraması    <br>Eğer eski bir grup konuşmasını arıyorsanız fakat grubun ismi değiştiyse ve bulamıyorsanız arama kısmına gruptan herhangi bir arkadaşınızın ismini yazarak dahil olduğunuz Whatsapp grubunu bulabilirsiniz.

    Grup konuşma taraması
    Eğer eski bir grup konuşmasını arıyorsanız fakat grubun ismi değiştiyse ve bulamıyorsanız arama kısmına gruptan herhangi bir arkadaşınızın ismini yazarak dahil olduğunuz Whatsapp grubunu bulabilirsiniz.

  10. Favori sohbetlerinizi en üstte tutma  <br>  Bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün. Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren 'pin' opsiyonunu seçmek.

    Favori sohbetlerinizi en üstte tutma
    Bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün. Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren 'pin' opsiyonunu seçmek.

  11. Kalın, Çizgili ve İtalik yazım<br>    Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

    Kalın, Çizgili ve İtalik yazım
    Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.