6 Nisan'da Işıklar Bir Saatliğine Kapatılacak

6 Nisan'da ışıklar bir saatliğine kapatılacak

  1. WWF-Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında bu yıl Ayasofya, Selimiye Camisi, İstanbul Boğazı'ndaki köprüler, Rumeli Hisarı gibi pek çok yapının yanı sıra, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi gibi birçok kurum da bir saatliğine ışıklarını kapatacak. Etkinliğe, Başakşehir Futbol Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübü de destek verecek.

    WWF-Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında bu yıl Ayasofya, Selimiye Camisi, İstanbul Boğazı'ndaki köprüler, Rumeli Hisarı gibi pek çok yapının yanı sıra, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi gibi birçok kurum da bir saatliğine ışıklarını kapatacak. Etkinliğe, Başakşehir Futbol Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübü de destek verecek.

  2. Etkinliğe, "www.dunyasaati.org" adresinden kayıt yapılabilecek. Ayrıca, siteyi ziyaret edenler karşılarına çıkan sembolik İstanbul Boğazı'ndaki köprülerden bir ışığı kendi adlarına kapatabilecek.

    Etkinliğe, "www.dunyasaati.org" adresinden kayıt yapılabilecek. Ayrıca, siteyi ziyaret edenler karşılarına çıkan sembolik İstanbul Boğazı'ndaki köprülerden bir ışığı kendi adlarına kapatabilecek.

  3. İklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilecek "Dünya Saati" etkinliği, 6 Nisan Cumartesi saat 20.30-21.30 arasında yapılacak.

    İklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilecek "Dünya Saati" etkinliği, 6 Nisan Cumartesi saat 20.30-21.30 arasında yapılacak.