Engin Akyürek Ailesi İçin Yaptığı Jest Taktir Topladı

Engin Akyürek ailesi için yaptığı jest taktir topladı

  1. Ünlü oyuncu Engin Akyürek, hayırlı evlat olduğunu kanıtladı. Akyürek, ailesi için 550 bin lira değerinde Mercedes GLC süper lüks bir araç satın aldı.

    Ünlü oyuncu Engin Akyürek, hayırlı evlat olduğunu kanıtladı. Akyürek, ailesi için 550 bin lira değerinde Mercedes GLC süper lüks bir araç satın aldı.

  2. Oyuncu, bu jestiyle ailesinin ayağını yerden kesti. Türkiye sınırlarını aşan şöhretine rağmen mütevazı tavırlarıyla gönülleri fetheden Engin Akyürek, ailesi için yaptığı jestle bir kez daha takdir topladı.

    Oyuncu, bu jestiyle ailesinin ayağını yerden kesti. Türkiye sınırlarını aşan şöhretine rağmen mütevazı tavırlarıyla gönülleri fetheden Engin Akyürek, ailesi için yaptığı jestle bir kez daha takdir topladı.

  3. Bugüne kadar reyting rekorları kıran diziler ve pek çok filmde oynayarak cebini dolduran Akyürek, başarısında büyük pay sahibi olan ailesini de unutmadı. 38 yaşındaki oyuncu, son olarak Bergüzar Korel'le 'Bir Aşk İki Hayat' filminde başrolü paylaşmıştı.

    Bugüne kadar reyting rekorları kıran diziler ve pek çok filmde oynayarak cebini dolduran Akyürek, başarısında büyük pay sahibi olan ailesini de unutmadı. 38 yaşındaki oyuncu, son olarak Bergüzar Korel'le 'Bir Aşk İki Hayat' filminde başrolü paylaşmıştı.

  4. Akyürek, projeden kazandığı ücretin bir kısmıyla ev hanımı annesi ile memur olan babasına Mercedes GLC model lüks bir araç alarak jest yaptı. Lüks jestiyle ailesine vefasını kanıtlayan ünlü oyuncu, hayırlı evlat olduğunu da gösterdi.

    Akyürek, projeden kazandığı ücretin bir kısmıyla ev hanımı annesi ile memur olan babasına Mercedes GLC model lüks bir araç alarak jest yaptı. Lüks jestiyle ailesine vefasını kanıtlayan ünlü oyuncu, hayırlı evlat olduğunu da gösterdi.

  5. Ünlü oyuncu, konuşulanlara göre de yaklaşık 550 bin lira değerindeki aracı babasının üzerine yaptı.

    Ünlü oyuncu, konuşulanlara göre de yaklaşık 550 bin lira değerindeki aracı babasının üzerine yaptı.