İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İlhan Şeşen'in Evinde Şok Görüntü!

İlhan Şeşen'in evinde şok görüntü!

  1. İstanbul'da aralarında sanatçı İlhan Şeşen'in evinin de bulunduğu 8 eve girerek cep telefonu, bilgisayar kol saati gibi eşyalar çalan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.

    İstanbul'da aralarında sanatçı İlhan Şeşen'in evinin de bulunduğu 8 eve girerek cep telefonu, bilgisayar kol saati gibi eşyalar çalan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.

  2. Kadıköy, Fenerbahçe, Mahur sokak üzerinde 12 Mart 2019 tarihinde meydana gelen olayda sanatçı İlhan Şeşen'in evine sabaha karşı giren hırsızlar, sanatçı ve eşinin içerde uyuduğu sırada evde bulunan cep telefonu ve iki adet bilgisayarı alarak kaçmışlardı. Yapılan incelemede evinin kapısının kilitlenmediği, şüphelilerin bir kredi kartı kullanarak kapıyı açtıkları ortaya çıkmıştı.

    Kadıköy, Fenerbahçe, Mahur sokak üzerinde 12 Mart 2019 tarihinde meydana gelen olayda sanatçı İlhan Şeşen'in evine sabaha karşı giren hırsızlar, sanatçı ve eşinin içerde uyuduğu sırada evde bulunan cep telefonu ve iki adet bilgisayarı alarak kaçmışlardı. Yapılan incelemede evinin kapısının kilitlenmediği, şüphelilerin bir kredi kartı kullanarak kapıyı açtıkları ortaya çıkmıştı.

  3. Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini incelerken, aynı eşkaldeki kişilerin Üsküdar, Maltepe ve Şişli'de de hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

    Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini incelerken, aynı eşkaldeki kişilerin Üsküdar, Maltepe ve Şişli'de de hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

  4. Polis yaptığı incelemede daha önceden polise geliş kaydı bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Efrahim G. (19), Kadir Ç.(30), Metin K.(19) ve Süleyman Ç.(26) gözaltına alındı.

    Polis yaptığı incelemede daha önceden polise geliş kaydı bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Efrahim G. (19), Kadir Ç.(30), Metin K.(19) ve Süleyman Ç.(26) gözaltına alındı.

  5. Polis yaptığı incelemede daha önceden polise geliş kaydı bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Efrahim G. (19), Kadir Ç.(30), Metin K.(19) ve Süleyman Ç.(26) gözaltına alındı.

    Polis yaptığı incelemede daha önceden polise geliş kaydı bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Efrahim G. (19), Kadir Ç.(30), Metin K.(19) ve Süleyman Ç.(26) gözaltına alındı.

  6. Şüphelilerin ev hırsızlığı suçundan daha öncede çok sayıda polis geliş kayıtları bulunduğu tespit edildi.

    Şüphelilerin ev hırsızlığı suçundan daha öncede çok sayıda polis geliş kayıtları bulunduğu tespit edildi.

  7. Polis soruşturması sonucunda şüphelilerin kiraladıkları araçlarla dolaştıkları, girdikleri evlerde mağdurlar içerde uyurken büyük bir rahatlıkla hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Bazı olaylarda güvenlik kameralarına yakalandığı öğrenilen şüphelilerin, yakalandıklarında evlerden çaldıkları kol saatlerini kollarına takarak kullandıkları öğrenildi.

    Polis soruşturması sonucunda şüphelilerin kiraladıkları araçlarla dolaştıkları, girdikleri evlerde mağdurlar içerde uyurken büyük bir rahatlıkla hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Bazı olaylarda güvenlik kameralarına yakalandığı öğrenilen şüphelilerin, yakalandıklarında evlerden çaldıkları kol saatlerini kollarına takarak kullandıkları öğrenildi.