Finale Haftalar Kala Pes Dedirten Mantık Hatası!

İstanbullu Gelin'de finale haftalar kala pes dedirten mantık hatası!

  1. İstanbullu Gelin sadece haftalar sonra final yapacak. Finale sayılı bölümler kala son bölümde yaşanan bir olay izleyicinin gözünden kaçmadı.

    İstanbullu Gelin sadece haftalar sonra final yapacak. Finale sayılı bölümler kala son bölümde yaşanan bir olay izleyicinin gözünden kaçmadı.

  2. Son bölümlere doğru taşların yavaş yavaş yerine oturduğu diziye son bölümde Faruk'un ölen sevgilisi Begüm'den olan oğlu Emir damga vurdu. Annesinin zamansız vefatından sonra konakta iyice yalnız kalan Emir'in sahneleri ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı. Babasından beklediği ilgiyi göremeyen Emir'in, annesinin ölümünden önce çektiği videoyu izlerkenki duygu dolu halleri izleyicinin gözlerini doldurdu.

    Son bölümlere doğru taşların yavaş yavaş yerine oturduğu diziye son bölümde Faruk'un ölen sevgilisi Begüm'den olan oğlu Emir damga vurdu. Annesinin zamansız vefatından sonra konakta iyice yalnız kalan Emir'in sahneleri ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı. Babasından beklediği ilgiyi göremeyen Emir'in, annesinin ölümünden önce çektiği videoyu izlerkenki duygu dolu halleri izleyicinin gözlerini doldurdu.

  3. Bu kadar duygusal bir sahnede yapılan mantık hatası ile ekran başındakilere pes dedirtti. 3 aylık bir eğitim programı için İngiltere'ye gimek isteyen Emir, haftalarca babasını yakalayamayınca onun yerinde izin formuna imza atıp okul müdürne teslim etti.Sadece babasının imzası ile İngiltere'ye onay çıkması ise izleyenlerin aklını epey karıştırdı. Sosyal medyada ti'ye alınan bu sahne için izleyiciler ' Bir babanın imzasıyla gidiliyor mu İngiltere'ye biz de gidelim o zaman. Konsolosluğa'da kendi gitti heralde saçmalığa bak' diyerek yorum yaptılar.

    Bu kadar duygusal bir sahnede yapılan mantık hatası ile ekran başındakilere pes dedirtti. 3 aylık bir eğitim programı için İngiltere'ye gimek isteyen Emir, haftalarca babasını yakalayamayınca onun yerinde izin formuna imza atıp okul müdürne teslim etti.Sadece babasının imzası ile İngiltere'ye onay çıkması ise izleyenlerin aklını epey karıştırdı. Sosyal medyada ti'ye alınan bu sahne için izleyiciler ' Bir babanın imzasıyla gidiliyor mu İngiltere'ye biz de gidelim o zaman. Konsolosluğa'da kendi gitti heralde saçmalığa bak' diyerek yorum yaptılar.