İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Alişan'ın Eşi Gözyaşlarını Tutamadı!

Oyuncu Bese Varol 29 yaşına bastı.

  1. Alişan, eşinin yeni yaşı için sürpriz bir parti organize etti.

    Alişan, eşinin yeni yaşı için sürpriz bir parti organize etti.

  2. Ailesinin ve yakın dostlarının katıldığı partide Buse Varol teşekkür konuşması yaptı. Duygusal anlar yaşayan Varol, gözyaşlarını tutamadı.

    Ailesinin ve yakın dostlarının katıldığı partide Buse Varol teşekkür konuşması yaptı. Duygusal anlar yaşayan Varol, gözyaşlarını tutamadı.

  3. Buse Varol, Instagram sayfasında da eşi ve oğlu ile fotoğrafını paylaşıp duygularını dile getirdi.

    Buse Varol, Instagram sayfasında da eşi ve oğlu ile fotoğrafını paylaşıp duygularını dile getirdi.

  4. "Hayatımın en güzel yaşı... Yol arkadaşım, ruh eşim, kalp ortağım, aşkım, canımın içi kocacım, güzel kalplim, evimin direği, gözümün nuru... Diğer yanımda canımın parçası, nefesim oğlum ikinizi de çok seviyorum. Harika bir yaş oldu benim için. Tek dileğim sağlıkla, beraber yaşlanmak sizinle. Çoook kalabalıktık. Gelen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Mutluluğumu paylaştınız benimle. Bugün gelen mesajlara, aramalara da tekrar teşekkür ederim, ne güzel insanlar biriktirmişim. Hoş gel 29!"

    "Hayatımın en güzel yaşı... Yol arkadaşım, ruh eşim, kalp ortağım, aşkım, canımın içi kocacım, güzel kalplim, evimin direği, gözümün nuru... Diğer yanımda canımın parçası, nefesim oğlum ikinizi de çok seviyorum. Harika bir yaş oldu benim için. Tek dileğim sağlıkla, beraber yaşlanmak sizinle. Çoook kalabalıktık. Gelen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Mutluluğumu paylaştınız benimle. Bugün gelen mesajlara, aramalara da tekrar teşekkür ederim, ne güzel insanlar biriktirmişim. Hoş gel 29!"