İşte Alp'in Yeni Hayatı...

'Kariyeri değil ailemi seçtim' demişti...

  1. Adını ilk kez Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran Alp Kırşan 2000'li yılların başında girdi hayatımıza...

    Adını ilk kez Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran Alp Kırşan 2000'li yılların başında girdi hayatımıza...

  2. Aslen İzmirli olan Kırşan, Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Daha sonra Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi'nde okul hayatına devam eden Kırşan, model olmaya karar verdi.

    Aslen İzmirli olan Kırşan, Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Daha sonra Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi'nde okul hayatına devam eden Kırşan, model olmaya karar verdi.

  3. BEST MODEL OF TURKEY YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU  <br>  2000 yılında &#8216;Best Model of Turkey&#8217; yarışmasında katıldı, birinci oldu. Türkiye'yi yurt-dışında temsil ettiği &#8216;Best Model of the World&#8217; yarışmasından üçüncü olarak geri döndü.

    BEST MODEL OF TURKEY YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU
    2000 yılında ‘Best Model of Turkey’ yarışmasında katıldı, birinci oldu. Türkiye'yi yurt-dışında temsil ettiği ‘Best Model of the World’ yarışmasından üçüncü olarak geri döndü.

  4. İlk kez &#8216;Sabah Şekerleri&#8217; programında sunucu, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti.

    İlk kez ‘Sabah Şekerleri’ programında sunucu, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti.

  5. Uzun süren sunuculuk macerasının ardından 2007 yılında Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda 'Oyunun Oyunu' gösterisiyle profesyonel oldu.

    Uzun süren sunuculuk macerasının ardından 2007 yılında Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda 'Oyunun Oyunu' gösterisiyle profesyonel oldu.

  6. Alp Kırşan&#8217;ın en çok konuşulan ilişkisi Cihan Ünal&#8217;ın kızı Irmak Ünal ile yaşadığı aşktı. Ancak çift sürpriz bir şekilde ayrıldı.

    Alp Kırşan’ın en çok konuşulan ilişkisi Cihan Ünal’ın kızı Irmak Ünal ile yaşadığı aşktı. Ancak çift sürpriz bir şekilde ayrıldı.

  7. Sunuculuk ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok yarışma programına da katıldı Kırşan. 'Buzda Dans' yarışmasındaki performansı ile göz doldurdu. Kırşan&#8217;ın yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la yaşadığı aşk günlerce konuşuldu.

    Sunuculuk ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok yarışma programına da katıldı Kırşan. 'Buzda Dans' yarışmasındaki performansı ile göz doldurdu. Kırşan’ın yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la yaşadığı aşk günlerce konuşuldu.

  8. Alp Kırşan'ın yolu 2011 yılında Acun Ilıcalı ile kesişti. Maddi zorluklar yaşadığı bir dönemde Ilıcalı, Kırşan'ı 'Yok Böyle Dans' yarışmasına davet etti.

    Alp Kırşan'ın yolu 2011 yılında Acun Ilıcalı ile kesişti. Maddi zorluklar yaşadığı bir dönemde Ilıcalı, Kırşan'ı 'Yok Böyle Dans' yarışmasına davet etti.

  9. Özge Ulusoy, Helin Avşar, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Almeda Abazi, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya'nın katıldığı yarışmada Alp Kırşan, Özge Ulusoy'un arından ikinci oldu.

    Özge Ulusoy, Helin Avşar, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Almeda Abazi, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya'nın katıldığı yarışmada Alp Kırşan, Özge Ulusoy'un arından ikinci oldu.

  10. Birçok dizi, reklam ve filmde rol alan Kırşan, 2012 yılında Acun Ilıcalı&#8217;nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında ter döktü.    Yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin kısa sürede elenmesi herkesi şaşırtmıştı.

    Birçok dizi, reklam ve filmde rol alan Kırşan, 2012 yılında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında ter döktü. Yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin kısa sürede elenmesi herkesi şaşırtmıştı.

  11. O dönem programın yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Kırşan'ın elenmesini şu sözlerle yorumlamıştı: Elenmesi çok şaşırttı beni. Çok hızlı ve becerikli bir yarışmacıydı. Halk tarafından da çok seviliyordu. Ama Survivor'da aşırı zor şartlar var. Alp, bu şartların sonucunda kilo kaybederek fiziksel olarak iflas etti. Kondisyonu yetmedi. Yoksa son dörde kalabilecek bir isimdi.

    O dönem programın yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Kırşan'ın elenmesini şu sözlerle yorumlamıştı: Elenmesi çok şaşırttı beni. Çok hızlı ve becerikli bir yarışmacıydı. Halk tarafından da çok seviliyordu. Ama Survivor'da aşırı zor şartlar var. Alp, bu şartların sonucunda kilo kaybederek fiziksel olarak iflas etti. Kondisyonu yetmedi. Yoksa son dörde kalabilecek bir isimdi.

  12. YARIŞMACIYDI SUNUCU OLDU!<br>  Kırşan'ın Survivor'da yarışmacı olarak macerası kısa sürse de Acun Ilıcalı ile olan dostluğu devam etti. Ilıcalı, Kırşan'a &#8216;Yetenek Sizsiniz Türkiye&#8217; yarışması için sunuculuk teklifinde bulundu.

    YARIŞMACIYDI SUNUCU OLDU!
    Kırşan'ın Survivor'da yarışmacı olarak macerası kısa sürse de Acun Ilıcalı ile olan dostluğu devam etti. Ilıcalı, Kırşan'a ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışması için sunuculuk teklifinde bulundu.

  13. Teklifi kabul eden Kırşan 2012-2016 yılları arasında &#8216;Yetenek Sizsiniz Türkiye&#8217; yarışmasında başarılı işlere imza attı.

    Teklifi kabul eden Kırşan 2012-2016 yılları arasında ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında başarılı işlere imza attı.

  14. 2013 yılında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının yanı sıra Survivor Ünlüler - Gönüllüler programında da sunuculuk yapan Kırşan, 5 yıl boyunca bu yarışmayı Acun Ilıcalı'yla ortak sundu.

    2013 yılında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının yanı sıra Survivor Ünlüler - Gönüllüler programında da sunuculuk yapan Kırşan, 5 yıl boyunca bu yarışmayı Acun Ilıcalı'yla ortak sundu.

  15. 2014 yılında oyuncu Zeynep Dörtkardeşler'le nikâh masasına oturan Kırşan, 2015 yılında oğlu Efe'yi kucağına aldı. 2018 yılında ise ikinci kez baba olma heyecanı yaşan ünlü isim oğluna Ata adını verdi.

    2014 yılında oyuncu Zeynep Dörtkardeşler'le nikâh masasına oturan Kırşan, 2015 yılında oğlu Efe'yi kucağına aldı. 2018 yılında ise ikinci kez baba olma heyecanı yaşan ünlü isim oğluna Ata adını verdi.

  16. Yaklaşık 5 yıl boyunca işi gereği Dominik'te olan Kırşan 2018 yılında Acun Medya'dan ayrılma kararı aldı.    Ayrılma kararını Acun Ilıcalı'yla paylaşan Kırşan'ın talebi olumlu karşılandı.

    Yaklaşık 5 yıl boyunca işi gereği Dominik'te olan Kırşan 2018 yılında Acun Medya'dan ayrılma kararı aldı. Ayrılma kararını Acun Ilıcalı'yla paylaşan Kırşan'ın talebi olumlu karşılandı.

  17. SURVİVOR&#8217;I NEDEN BIRAKTI?  Alp Kırşan'ın yeni sezonda Survivor'da olmaması merak konusu olmuştu. Ünlü isim verdiği bir röportajda Survivor'dan ayrılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı;

    SURVİVOR’I NEDEN BIRAKTI? Alp Kırşan'ın yeni sezonda Survivor'da olmaması merak konusu olmuştu. Ünlü isim verdiği bir röportajda Survivor'dan ayrılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı;

  18. &#8216;Survivor&#8217;dan ayrılma kararımı son &#8216;Survivor&#8217; bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım &#8220;Kariyer mi yoksa aile mi?&#8221; sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye&#8217;de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı. Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Acun Ilıcalı ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır.

    ‘Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı. Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Acun Ilıcalı ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır.

  19. ŞİMDİ BAHÇE TEMİZLEYİP, BALIK TUTUYOR  Yoğun geçen 7 yılın ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşen Alp Kırşan sessiz ve sakin bir hayatı seçti.

    ŞİMDİ BAHÇE TEMİZLEYİP, BALIK TUTUYOR Yoğun geçen 7 yılın ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşen Alp Kırşan sessiz ve sakin bir hayatı seçti.

  20. Ailesiyle birlikte balık tutup, bahçe temizleyen Kırşan, yeni hayatından fotoğrafları takipçileri için paylaşıyor...

    Ailesiyle birlikte balık tutup, bahçe temizleyen Kırşan, yeni hayatından fotoğrafları takipçileri için paylaşıyor...