Şeyma Subaşı: Mağdur Kızı Oynamak İsterim

Şeyma Subaşı: Mağdur kızı oynamak isterim

  1. Şeyma Subaşı, Maldiv ve Tel Aviv seyahatinden yeni geldiğini, gitmediği yerler arasında Afrika olduğunu ve yakın zamanda oraya gitmek istediğini belirtti.

    Şeyma Subaşı, Maldiv ve Tel Aviv seyahatinden yeni geldiğini, gitmediği yerler arasında Afrika olduğunu ve yakın zamanda oraya gitmek istediğini belirtti.

  2. Gazetecilerin, "Oyunculuk teklifleri gelirse oynar mısınız?" sorusu karşısında Subaşı, “Dizi için çok vaktim yok, gezmekten çekimlere vakit ayıramam ama bir film olabilir. "

    Gazetecilerin, "Oyunculuk teklifleri gelirse oynar mısınız?" sorusu karşısında Subaşı, “Dizi için çok vaktim yok, gezmekten çekimlere vakit ayıramam ama bir film olabilir. "

  3. "Nasıl olsa 1 ay falan çekiliyor. O bir ayda kendimi kapatırım."

    "Nasıl olsa 1 ay falan çekiliyor. O bir ayda kendimi kapatırım."

  4. "Çekimleri bitirir, dönerdim diye düşünüyorum” dedi.  "Peki hangi rolde kendinizi görmek isterdiniz?" sorusuna Subaşı, "Mağdur olan kızı oynamak isterdim" yanıtını verdi.

    "Çekimleri bitirir, dönerdim diye düşünüyorum” dedi. "Peki hangi rolde kendinizi görmek isterdiniz?" sorusuna Subaşı, "Mağdur olan kızı oynamak isterdim" yanıtını verdi.

  5. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ile girdiği polemik hatırlatılınca susmayı tercih eden Subaşı, kesinlikle konuşmayacağını ifade etti ve başka soru hakkını kullanmak istediğini belirtti.

    Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ile girdiği polemik hatırlatılınca susmayı tercih eden Subaşı, kesinlikle konuşmayacağını ifade etti ve başka soru hakkını kullanmak istediğini belirtti.