Survivor 2019'Un Kaderini Değiştirecek Gelişme!

Acun Ilıcalı resmen duyurdu

  1. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da kadroya sonradan dahil edilen yarışmacılarla birlikte takımlar tam sağlamlaştı derken Acun Ilıcalı, iki takımı da şoke edecek flaş bir gelişmeyi bugün yayınlanacak olan yeni bölümle yarışmacılara açıklayacak. Survivor'un eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu ve sunucu Itır Esen ise, gelişmeyi Acun Ilıcalı'dan önce, YouTube hesaplarından açıkladı.

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da kadroya sonradan dahil edilen yarışmacılarla birlikte takımlar tam sağlamlaştı derken Acun Ilıcalı, iki takımı da şoke edecek flaş bir gelişmeyi bugün yayınlanacak olan yeni bölümle yarışmacılara açıklayacak. Survivor'un eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu ve sunucu Itır Esen ise, gelişmeyi Acun Ilıcalı'dan önce, YouTube hesaplarından açıkladı.

  2. Acun Ilıcalı tarafından bugün herkesi şaşkına çevirecek olan flaş gelişmeyi Itır Esen ilk olarak YouTube'da duyurdu. Hakan Hatipoğlu'nun konuk olduğu programda Esen, "Dominik'ten sürpriz bir son dakika haberi" diyerek duyurduğu haberde, Survivor'un yeni bir formata geçeceğini açıkladı.

    Acun Ilıcalı tarafından bugün herkesi şaşkına çevirecek olan flaş gelişmeyi Itır Esen ilk olarak YouTube'da duyurdu. Hakan Hatipoğlu'nun konuk olduğu programda Esen, "Dominik'ten sürpriz bir son dakika haberi" diyerek duyurduğu haberde, Survivor'un yeni bir formata geçeceğini açıkladı.

  3. Yeni formatla birlikte, Türk ve Yunan takımları karıştırılacak. Böylelikle Türkiye ve Yunanistan takımları, artık karma bir takım oluşturacak. Detayları, Acun Ilıcalı bugün yayınlanacak olan yeni bölümle açıklayacak.

    Yeni formatla birlikte, Türk ve Yunan takımları karıştırılacak. Böylelikle Türkiye ve Yunanistan takımları, artık karma bir takım oluşturacak. Detayları, Acun Ilıcalı bugün yayınlanacak olan yeni bölümle açıklayacak.

  4. Peki Survivor'un önceki bölümünde ne oldu?  Survivor son bölümde erzak ödülü için Türk ve Yunan takımları arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Atakan'ın bayılarak hastaneye kaldırıldığı erzak oyununu Türk takımı 10-6'lık skorla kazanmayı başardı.

    Peki Survivor'un önceki bölümünde ne oldu? Survivor son bölümde erzak ödülü için Türk ve Yunan takımları arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Atakan'ın bayılarak hastaneye kaldırıldığı erzak oyununu Türk takımı 10-6'lık skorla kazanmayı başardı.

  5. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?  Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Son haftalarda çıkışını sürdüren Türk takımı, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla kazanmayı başardı.

    Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Son haftalarda çıkışını sürdüren Türk takımı, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla kazanmayı başardı.