İdo Bana Karışmaz

Baş başa yemek yiyen ikili, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

  1. Yasemin Şefkatli’ye gelen dizi projelerini kabul etmediği yönünde haberler çıkan İdo, “Ortak verdiğimiz bir karardı. Ben, Yasemin’e ‘şunu yapmayacaksın ya da şuraya çıkmayacaksın’ diye bir şey demiyorum. Sonuçta bir hayat birleştireceğiz. Sağ olsun o da beni kırmıyor” diye konuştu.

    Yasemin Şefkatli’ye gelen dizi projelerini kabul etmediği yönünde haberler çıkan İdo, “Ortak verdiğimiz bir karardı. Ben, Yasemin’e ‘şunu yapmayacaksın ya da şuraya çıkmayacaksın’ diye bir şey demiyorum. Sonuçta bir hayat birleştireceğiz. Sağ olsun o da beni kırmıyor” diye konuştu.

  2. Yasemin Şefkatli ise “Yanlış lanse ediliyor. İdo’nun bana karıştığı yok. ‘Hayır yapamazsın’ diye bir şey söz konusu değil” dedi.

    Yasemin Şefkatli ise “Yanlış lanse ediliyor. İdo’nun bana karıştığı yok. ‘Hayır yapamazsın’ diye bir şey söz konusu değil” dedi.

  3. Bizim iznimiz vardır  <br>  Çiftin kullandığı aracın üzerindeki tepe lambası dikkat çekti. İdo, &#8220;Bazen ışıksız yola giriyoruz. Marmaris&#8217;in virajlı yollarında ışık olmuyor. Bu da bize takviye oluyor&#8221; dedi. İdo, &#8220;Bunun için yasal izniniz var mı&#8221; sorusuna &#8220;Beyaz ışık o. Ayrıca bizim iznimiz de vardır&#8221; cevabını verdi.

    Bizim iznimiz vardır
    Çiftin kullandığı aracın üzerindeki tepe lambası dikkat çekti. İdo, “Bazen ışıksız yola giriyoruz. Marmaris’in virajlı yollarında ışık olmuyor. Bu da bize takviye oluyor” dedi. İdo, “Bunun için yasal izniniz var mı” sorusuna “Beyaz ışık o. Ayrıca bizim iznimiz de vardır” cevabını verdi.