İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mcgregor'dan Büyük Ahlaksızlık! Khabib'e...

McGregor, rakibinin karısını aşağılayıcı İslami fobi içeren bu twiti

  1. Khabib Nurmagomedov ile Connor McGregor arasındaki dövüş bitse de söz düellosu bitmiyor. Profesyonel dövüşü bıraktığını açıklayan McGregor, son olarak bel altı vurdu.  <br>İşte haberin detayları...

    Khabib Nurmagomedov ile Connor McGregor arasındaki dövüş bitse de söz düellosu bitmiyor. Profesyonel dövüşü bıraktığını açıklayan McGregor, son olarak bel altı vurdu.
    İşte haberin detayları...

  2. Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü McGregor'u kafes dövüşünde nakavt ederek adını dünyaya duyurmuştu. Rusya vatandaşı Müslüman sporcu, maçı kazanmasının ardından kafesten atlayarak İrlandalı'nın ekibine saldırmıştı.

    Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü McGregor'u kafes dövüşünde nakavt ederek adını dünyaya duyurmuştu. Rusya vatandaşı Müslüman sporcu, maçı kazanmasının ardından kafesten atlayarak İrlandalı'nın ekibine saldırmıştı.

  3. Maçın ardından Khabib, "Herkes benim kafesten atladığımı konuşuyor; ama dinime, aileme küfredenlerden kimse bahsetmiyor" açıklamasını yapmıştı.

    Maçın ardından Khabib, "Herkes benim kafesten atladığımı konuşuyor; ama dinime, aileme küfredenlerden kimse bahsetmiyor" açıklamasını yapmıştı.

  4. Bu olay üzerinden aylar geçtikten sonra McGregor'dan bir skandal daha geldi.

    Bu olay üzerinden aylar geçtikten sonra McGregor'dan bir skandal daha geldi.

  5. Her şey Khabib Nurmagomedov'un McGregor'un şüpheli emekliliği hakkında konuşmasıyla başladı. Khabib şu ifadeleri kullandı:

    Her şey Khabib Nurmagomedov'un McGregor'un şüpheli emekliliği hakkında konuşmasıyla başladı. Khabib şu ifadeleri kullandı:

  6. "Bıraktığını düşünmüyorum. Conor 'senden ayrılıyorum' deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor"

    "Bıraktığını düşünmüyorum. Conor 'senden ayrılıyorum' deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor"

  7. Bunun üzerine çılgına dönen McGregor, rakibinin karısını aşağılayıcı İslami fobi içeren bu twiti attı: "Senin karın bir havlu"

    Bunun üzerine çılgına dönen McGregor, rakibinin karısını aşağılayıcı İslami fobi içeren bu twiti attı: "Senin karın bir havlu"

  8. Fakat McGregor, hatasının farkına vararak bu twiti 15 dakika sonra sildi. Bu eylemi onun haber sitelerine düşmesine engel olamadı.

    Fakat McGregor, hatasının farkına vararak bu twiti 15 dakika sonra sildi. Bu eylemi onun haber sitelerine düşmesine engel olamadı.

  9. Bu ahlaksızca twiti atmakla kalmayan İrlandalı, "Rövanş yapmaktan korkma seni küçük fare. Her zaman sana emredileni yaparsın" diye konuştu.

    Bu ahlaksızca twiti atmakla kalmayan İrlandalı, "Rövanş yapmaktan korkma seni küçük fare. Her zaman sana emredileni yaparsın" diye konuştu.

  10. McGregor daha önce Nurmagomedov'un babasına, ülkesine ve dinine hakaretler savurmuştu.

    McGregor daha önce Nurmagomedov'un babasına, ülkesine ve dinine hakaretler savurmuştu.

  11. Nurmagomedov'un karısının ismi bilinmiyor. Dışarıda pek nadir görülen Khabib'in eşinin bir oğlu ve bir kızı var.

    Nurmagomedov'un karısının ismi bilinmiyor. Dışarıda pek nadir görülen Khabib'in eşinin bir oğlu ve bir kızı var.