Whatsapp'ta Beklenmedik Hata!

Whatsapp'ta beklenmedik hata!

  1. En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta son gelen güncellemenin ardından işler hiç iyiye gitmedi.    Bazı kullanıcılar tarafından keşfedilen hatada bireysel sohbetlerde veya grup sohbetlerinde birden fazla mesaj aldığınızda grup mesajlarında grubun adı, bireysel sohbetlerde ise kişinin adı bildirim çubuğunda gözükmüyor.

    En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta son gelen güncellemenin ardından işler hiç iyiye gitmedi. Bazı kullanıcılar tarafından keşfedilen hatada bireysel sohbetlerde veya grup sohbetlerinde birden fazla mesaj aldığınızda grup mesajlarında grubun adı, bireysel sohbetlerde ise kişinin adı bildirim çubuğunda gözükmüyor.

  2. Bu hatayı alan kullanıcılar ise Whatsapp'ı mail yağmuruna tuttu. Maillere yapılan geri dönüşlerde Whatsapp'ın hatayı kesinlikle kabul etmediği de görüldü.

    Bu hatayı alan kullanıcılar ise Whatsapp'ı mail yağmuruna tuttu. Maillere yapılan geri dönüşlerde Whatsapp'ın hatayı kesinlikle kabul etmediği de görüldü.

  3. Nedeni bilinmeyen bu problem Whatsapp'ın sadece Android sürümünde karşımıza çıkıyor. Fakat bu problem Whatsapp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığının göstergesi de olabilir.Çünkü Whatsapp geçtiğimiz hafta iOS beta için yayımladığı güncelleme ile bildirim ekranında grup sohbetlerinin önüne özel emoji eklemişti.

    Nedeni bilinmeyen bu problem Whatsapp'ın sadece Android sürümünde karşımıza çıkıyor. Fakat bu problem Whatsapp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığının göstergesi de olabilir.Çünkü Whatsapp geçtiğimiz hafta iOS beta için yayımladığı güncelleme ile bildirim ekranında grup sohbetlerinin önüne özel emoji eklemişti.

  4. Kısacası bu hatayı iyiye de yorabiliriz. Belki de bu hata Android için gelecek bir iyileştirmenin habercisidir.

    Kısacası bu hatayı iyiye de yorabiliriz. Belki de bu hata Android için gelecek bir iyileştirmenin habercisidir.