'Büyük Göç'ten Kareler

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'

  1. Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi başladı. Atatürk Havalimanı'ndan THY'ye ait malzeme ve araçları İstanbul Havalimanı'na nakleden TIR'lar, yeni havalimanına yük taşımaya devam ediyor.

    Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi başladı. Atatürk Havalimanı'ndan THY'ye ait malzeme ve araçları İstanbul Havalimanı'na nakleden TIR'lar, yeni havalimanına yük taşımaya devam ediyor.

  2. İstanbul Yeşilköy'de yıllardır hizmet veren Atatürk Havalimanı, yeni yapılan İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi saat 03.00'da başladı. Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları’na (THY) ait malzeme ve araçlarla yola çıkan TIR'lar, İstanbul Havalimanı'na giriş yaptı.

    İstanbul Yeşilköy'de yıllardır hizmet veren Atatürk Havalimanı, yeni yapılan İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi saat 03.00'da başladı. Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları’na (THY) ait malzeme ve araçlarla yola çıkan TIR'lar, İstanbul Havalimanı'na giriş yaptı.

  3. Saat 03.00'te start alan taşınma, 6 Nisan Cumartesi akşamı saat 23.59'da tamamlanacak. Bu tarihi taşınma, toplam 45 saat sürecek.

    Saat 03.00'te start alan taşınma, 6 Nisan Cumartesi akşamı saat 23.59'da tamamlanacak. Bu tarihi taşınma, toplam 45 saat sürecek.

  4. THY'nin malzeme ve araçları, taşınma sürecinde 686 TIR seferi ile yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. TIR'lara 700 adet Türk Hava Yolları aracı da eşlik ediyor.

    THY'nin malzeme ve araçları, taşınma sürecinde 686 TIR seferi ile yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. TIR'lara 700 adet Türk Hava Yolları aracı da eşlik ediyor.

  5. Taşınma kapsamında, Atatürk Havalimanı'ndan boş olarak havalanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçaklar da İstanbul Havalimanı'na inmeye başladı.

    Taşınma kapsamında, Atatürk Havalimanı'ndan boş olarak havalanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçaklar da İstanbul Havalimanı'na inmeye başladı.

  6. İlk etapta THY'nin 167 uçağı İstanbul Havalimanı'na boş inecek. Diğer uçakların da hava trafiği ve havalimanın müsaitliğine göre İstanbul Havalimanı'na gönderilmesi planlanıyor.

    İlk etapta THY'nin 167 uçağı İstanbul Havalimanı'na boş inecek. Diğer uçakların da hava trafiği ve havalimanın müsaitliğine göre İstanbul Havalimanı'na gönderilmesi planlanıyor.

  7. Dev taşınma sırasında 6 Nisan saat 02.00-14.00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı, tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

    Dev taşınma sırasında 6 Nisan saat 02.00-14.00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı, tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

  8. Bu süreçte tüm uçuşlar Sabiha Gökçen Havalimanı’na gerçekleştirilecek. Sabiha Gökçen Havalimanı pisti 48 saat boyunca açık kalacak. Pasaport bankolarının tamamı da 24 saat boyunca açık kalarak pasaport işlemleri sırasında sıra oluşmasının önüne geçilecek.

    Bu süreçte tüm uçuşlar Sabiha Gökçen Havalimanı’na gerçekleştirilecek. Sabiha Gökçen Havalimanı pisti 48 saat boyunca açık kalacak. Pasaport bankolarının tamamı da 24 saat boyunca açık kalarak pasaport işlemleri sırasında sıra oluşmasının önüne geçilecek.