İphone Ve İpad Garantisi Nasıl Sorgulanır?

iPhone ve iPad garantisi nasıl sorgulanır?

  1. Apple, iPhone ve iPad'lerin garantilerinin sorgulanabilmesi için bir kısayol oluşturdu. Kısaca artık garanti sorgulamak için uzun uzun uğraşmanıza gerek yok.    Amerikan teknoloji devi Apple iOS 12.2 güncellemesiyle büyük bir kolaylığı sessiz sedasız bir şekilde hayatımıza soktu.

    Apple, iPhone ve iPad'lerin garantilerinin sorgulanabilmesi için bir kısayol oluşturdu. Kısaca artık garanti sorgulamak için uzun uzun uğraşmanıza gerek yok. Amerikan teknoloji devi Apple iOS 12.2 güncellemesiyle büyük bir kolaylığı sessiz sedasız bir şekilde hayatımıza soktu.

  2. Önceden ürününüzün garantisini sorgulayabilmek için öncelikle cihazınızın seri numarasını bulup hemen ardından Apple'ın garanti sorgulama sayfasına girmek gibi uzun bir yol izlemeniz gerekiyordu.

    Önceden ürününüzün garantisini sorgulayabilmek için öncelikle cihazınızın seri numarasını bulup hemen ardından Apple'ın garanti sorgulama sayfasına girmek gibi uzun bir yol izlemeniz gerekiyordu.

  3. iPhone ve iPad garantisi yeni sistemle nasıl sorgulanır?<br>    iPhone ve iPad cihazlarınızın garantisini kısayoldan sorgulayabilmek için öncelikle Ayarlar kısmına girin, hemen ardından Hakkında seçeğine dokunun. Ekranı aşağı doğru kaydırdıktan sonra karşınıza 'Sınırlı Garanti' seçeneği çıkacak

    iPhone ve iPad garantisi yeni sistemle nasıl sorgulanır?
    iPhone ve iPad cihazlarınızın garantisini kısayoldan sorgulayabilmek için öncelikle Ayarlar kısmına girin, hemen ardından Hakkında seçeğine dokunun. Ekranı aşağı doğru kaydırdıktan sonra karşınıza 'Sınırlı Garanti' seçeneği çıkacak

  4. Bu seçeneğe de tıkladıktan sonra iPhone veya iPad'inizin garantisinin tüm detaylarını öğrenmiş oluyorsunuz.

    Bu seçeneğe de tıkladıktan sonra iPhone veya iPad'inizin garantisinin tüm detaylarını öğrenmiş oluyorsunuz.