100 Günlük Evlilik Bitiyor Mu? Açıklama Geldi!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 24 Aralık'ta Amsterdam'da evlenmişti.

  1. Ancak mutluluk 100 gün sürdü. Çiftin evliliğinde 'Hadise' krizi çıktı.

    Ancak mutluluk 100 gün sürdü. Çiftin evliliğinde 'Hadise' krizi çıktı.

  2. 2. Sayfa programının haberine göre, Burcu Kıratlı eşi Sinan Akçıl'ın bir röportajında eski sevgilisi Hadise'den bahsettiğini öğrenince çıldırdı.

    2. Sayfa programının haberine göre, Burcu Kıratlı eşi Sinan Akçıl'ın bir röportajında eski sevgilisi Hadise'den bahsettiğini öğrenince çıldırdı.

  3. Daha önce de kıskançlık nedeniyle bir çok kez tartışan çift, bu kez krizi aşamadı.

    Daha önce de kıskançlık nedeniyle bir çok kez tartışan çift, bu kez krizi aşamadı.

  4. Sinan Akçıl'ın avukatına boşanma davası açması için talimat verdiği de iddialar arasında.

    Sinan Akçıl'ın avukatına boşanma davası açması için talimat verdiği de iddialar arasında.

  5. Programa telefonla bağlanan Sinan Akçıl , iddialara canlı yayında yanıt verdi:  <br>  "Her evlilikte tatsızlıklar olur. Ama Burcu'yu eski şeylerden konuşup rahatsız etmek istemem. Asla ve asla geçmişimdeki insanlardan bahsetmedim. Öyle bir röportaj yok. Ortada bir evlilik kurumu varken eski insanların adının geçmesi Burcu'yu da beni de üzer. Biz yaza düğün yapalım diye düşünürken, bu tarz haberlerin çıkması hoş değil. Ben de Burcu'yu çok kıskanan bir çocuğum. Avukat ile görüşme de yok. Öyle bir durum söz konusu değil. Kıskançlık her zaman olur. Bu ilişkinin tuzu biberidir. Özel şeyleri ekranda konuşmayı sevmem, bu düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım. Şuan problem yok."

    Programa telefonla bağlanan Sinan Akçıl , iddialara canlı yayında yanıt verdi:
    "Her evlilikte tatsızlıklar olur. Ama Burcu'yu eski şeylerden konuşup rahatsız etmek istemem. Asla ve asla geçmişimdeki insanlardan bahsetmedim. Öyle bir röportaj yok. Ortada bir evlilik kurumu varken eski insanların adının geçmesi Burcu'yu da beni de üzer. Biz yaza düğün yapalım diye düşünürken, bu tarz haberlerin çıkması hoş değil. Ben de Burcu'yu çok kıskanan bir çocuğum. Avukat ile görüşme de yok. Öyle bir durum söz konusu değil. Kıskançlık her zaman olur. Bu ilişkinin tuzu biberidir. Özel şeyleri ekranda konuşmayı sevmem, bu düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım. Şuan problem yok."

  6. Sinan Akçıl ile Hadise 3 yıl aşk yaşayıp, 9 sene önce yollarını ayırmıştı.

    Sinan Akçıl ile Hadise 3 yıl aşk yaşayıp, 9 sene önce yollarını ayırmıştı.