Setlerden Sahnelere...

Dizileri final yapan yıldızlar yıllar önceki kazanç kapısını yeniden açtı.

  1. Dizileri final yapan yıldızlar yıllar önceki kazanç kapısını yeniden açtı.

    Dizileri final yapan yıldızlar yıllar önceki kazanç kapısını yeniden açtı.

  2. BERGÜZAR KOREL  <br>  3 yıl önce bir albüme imza atan Bergüzar Korel ise bugüne dek sadece özel gecelerde hayır işleri için sahneye çıktı. Ama Arap ülkelerinden astronomik ücretler karşılığı aldığı konser tekliflerini değerlendirecek.

    BERGÜZAR KOREL
    3 yıl önce bir albüme imza atan Bergüzar Korel ise bugüne dek sadece özel gecelerde hayır işleri için sahneye çıktı. Ama Arap ülkelerinden astronomik ücretler karşılığı aldığı konser tekliflerini değerlendirecek.

  3. DEFNE SAMYELİ  <br>Sunuculuk, haber spikerliği, oyunculuğun ardından şarkıcılığa başlayan Defne Samyeli sahneden 125 bin TL talep ediyor

    DEFNE SAMYELİ
    Sunuculuk, haber spikerliği, oyunculuğun ardından şarkıcılığa başlayan Defne Samyeli sahneden 125 bin TL talep ediyor

  4. FARAH ZEYNEP ABDULLAH  <br>&#8216;Unutursam Fısılda&#8217; filmindeki şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah ise &#8216;Bu Hangi Masaldı?&#8217; adlı bir single çıkardı. Kulüplerden 20 bin TL&#8217;lik teklifler alıyor.

    FARAH ZEYNEP ABDULLAH
    ‘Unutursam Fısılda’ filmindeki şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah ise ‘Bu Hangi Masaldı?’ adlı bir single çıkardı. Kulüplerden 20 bin TL’lik teklifler alıyor.

  5. SERENAY SARIKAYA<br>  Henüz konser yapmayan Serenay Sarıkaya sahneye çıkmak istemiyor. Ancak &#8216;Alice&#8217; müzikalinden 500 bin TL kazandı.

    SERENAY SARIKAYA
    Henüz konser yapmayan Serenay Sarıkaya sahneye çıkmak istemiyor. Ancak ‘Alice’ müzikalinden 500 bin TL kazandı.

  6. GÖKÇE BAHADIR<br>  Gökçe Bahadır, aralık ayında çıkardığı albüm beğenilince müzik kariyerine konser başı 100 bin TL talep ederek başladı.

    GÖKÇE BAHADIR
    Gökçe Bahadır, aralık ayında çıkardığı albüm beğenilince müzik kariyerine konser başı 100 bin TL talep ederek başladı.

  7. GONCA VUSLATERİ  <br>Gonca Vuslateri 20 bin TL istiyor.

    GONCA VUSLATERİ
    Gonca Vuslateri 20 bin TL istiyor.

  8. HANDE SUBAŞI<br>  Hande Subaşı 15 bin TL talep ediyor.

    HANDE SUBAŞI
    Hande Subaşı 15 bin TL talep ediyor.

  9. MELTEM CUMBUL<br>  Başlangıç 1998&#8217;de çıkardığı &#8216;Seninleyim&#8217; şarkısıyla Meltem Cumbul&#8217;dan geldi. Oyunculuğa ara veren Cumbul şimdi özel gecelerde şarkı söyleyip 30 bin TL alıyor.

    MELTEM CUMBUL
    Başlangıç 1998’de çıkardığı ‘Seninleyim’ şarkısıyla Meltem Cumbul’dan geldi. Oyunculuğa ara veren Cumbul şimdi özel gecelerde şarkı söyleyip 30 bin TL alıyor.