Çukur Dizisinde Aras Bulut İynemli De Mi Ayrılıyor?

Dizinin hayranları Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna yine hayran kaldı.

  1. Çukur dizisinni 61. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin hayranları Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna yine hayran kaldı.

    Çukur dizisinni 61. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin hayranları Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna yine hayran kaldı.

  2. Geçtiğimiz bölümde Sena ve Mahsun karakterleri diziye veda etmişti. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Yamaç’ın aşkı Sena, içi su dolu fanusun içinde kilitli kalmış ve boğularak aşkının gözleri önünde ölmüştü.

    Geçtiğimiz bölümde Sena ve Mahsun karakterleri diziye veda etmişti. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Yamaç’ın aşkı Sena, içi su dolu fanusun içinde kilitli kalmış ve boğularak aşkının gözleri önünde ölmüştü.

  3. Yamaç, onu kimin öldürdüğünü arıyor? Yeni bölüm fragmanında kendisi de su dolu fanusa giren Yamaç, Sena&#8217;nın neler yaşadığını hissetmek istiyor. Tam da bu sırada bir el beliriyor ve Fanusun otomatik kapağını cep telefonu ile kapatıyor.  <br>    Yamaç da mı fanus da boğularak diziye veda edecek. İzleyiciler bu soruyu sorarken, Aras Bulut İynemli&#8217;nin oyunculuğuna da değinmeden edemiyor.  <br>  61. bölümden ilk görüntüleri instagram hesabından yayınlayan Aras Bulut İynemli, çok sayıda beğeni ve iltifat yorumları aldı.

    Yamaç, onu kimin öldürdüğünü arıyor? Yeni bölüm fragmanında kendisi de su dolu fanusa giren Yamaç, Sena’nın neler yaşadığını hissetmek istiyor. Tam da bu sırada bir el beliriyor ve Fanusun otomatik kapağını cep telefonu ile kapatıyor.
    Yamaç da mı fanus da boğularak diziye veda edecek. İzleyiciler bu soruyu sorarken, Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna da değinmeden edemiyor.
    61. bölümden ilk görüntüleri instagram hesabından yayınlayan Aras Bulut İynemli, çok sayıda beğeni ve iltifat yorumları aldı.

  4. Video 2 saat içinde 600 binden fazla izlendi. İynemli&#8217;nin hayranları &#8220;Oscar&#8217;lık oyunculuk&#8221; yorumlarıyla dikkat çekti.  <br>  Bakalım Çukur dizisinin 61. bölümünde Yamaç o fanustan nasıl çıkacak ve kendisini kilitleyen kişiyi bulabilecek mi?

    Video 2 saat içinde 600 binden fazla izlendi. İynemli’nin hayranları “Oscar’lık oyunculuk” yorumlarıyla dikkat çekti.
    Bakalım Çukur dizisinin 61. bölümünde Yamaç o fanustan nasıl çıkacak ve kendisini kilitleyen kişiyi bulabilecek mi?