Sarımsağın Yeni Bir Faydası Ortaya Çıktı

Sarımsağın yeni bir faydası ortaya çıktı

  1. Lousville üniversitesi’nde bilim insanlarının yaptığı araştırmalar sonucunda sarımsağın sağlığımıza olan yeni bir faydası ortaya çıktı.

    Lousville üniversitesi’nde bilim insanlarının yaptığı araştırmalar sonucunda sarımsağın sağlığımıza olan yeni bir faydası ortaya çıktı.

  2. Bilim insanlarına göre düzenli olarak çiğ sarımsak tüketmek, bağırsak sağlığını arttırarak yaşlılıkta hafızanın dinç kalmasına yardımcı oluyor.

    Bilim insanlarına göre düzenli olarak çiğ sarımsak tüketmek, bağırsak sağlığını arttırarak yaşlılıkta hafızanın dinç kalmasına yardımcı oluyor.

  3. Daily Mail’de yer alan bir haberde hafızası zayıf olan yaşlı insanların daha az çeşitte bağırsak mikrobiyomuna sahip olduklarını, sarımsak tüketerek bu mikrobiyomların çoğaltılabildiği açıklandı.

    Daily Mail’de yer alan bir haberde hafızası zayıf olan yaşlı insanların daha az çeşitte bağırsak mikrobiyomuna sahip olduklarını, sarımsak tüketerek bu mikrobiyomların çoğaltılabildiği açıklandı.

  4. Lousville Üniversitesi’nde fareler üzerinde yapılan deneyde, çiğ sarımsak tüketen farelerin daha sağlıklı ve daha güçlü hafızaya sahip oldukları ortaya çıktı.

    Lousville Üniversitesi’nde fareler üzerinde yapılan deneyde, çiğ sarımsak tüketen farelerin daha sağlıklı ve daha güçlü hafızaya sahip oldukları ortaya çıktı.

  5. Yapılan tüm deneyler ve araştırmalar sonucunda çiğ sarımsak tüketmenin Parkinson ve Alzheimer hastalığını ve hafıza kaybını önlediği ortaya çıktı.    Abdli bilim insanları bileşiğin bağırsakta tirilyonlarca mikroorganizmayı onardığını ortaya çıkardılar.

    Yapılan tüm deneyler ve araştırmalar sonucunda çiğ sarımsak tüketmenin Parkinson ve Alzheimer hastalığını ve hafıza kaybını önlediği ortaya çıktı. Abdli bilim insanları bileşiğin bağırsakta tirilyonlarca mikroorganizmayı onardığını ortaya çıkardılar.