İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kardeş Çocukları Dizisinde Başrollerden Birisi Ayrılıyor!

Kardeş Çocukları dizisinden şok haber!

  1. Star TV&#8217;de bu akşam 11. bölümü yayınlanacak olan Kardeş Çocukları&#8217;nda dizisinden şok bir ayrılık yaşanacak!  <br>  Pazar akşamlarına yeni bir soluk getiren ve başrollerinde Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ile Furkan Andıç&#8217;ın oynadığı diziden beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak.  <br>  Diziye, başrolde ismi geçen ve Volkan karakteriyle ekrana gelen Furkan Andıç&#8217;ın veda edeceği öğrenildi.  <br>  Gold Film imzalı dizi, ekran yolculuğuna düşük reytingle başlasa da ilgi giderek arttı.

    Star TV’de bu akşam 11. bölümü yayınlanacak olan Kardeş Çocukları’nda dizisinden şok bir ayrılık yaşanacak!
    Pazar akşamlarına yeni bir soluk getiren ve başrollerinde Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ile Furkan Andıç’ın oynadığı diziden beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak.
    Diziye, başrolde ismi geçen ve Volkan karakteriyle ekrana gelen Furkan Andıç’ın veda edeceği öğrenildi.
    Gold Film imzalı dizi, ekran yolculuğuna düşük reytingle başlasa da ilgi giderek arttı.

  2. İzleyenlerin merakla takip ettikleri Kardeş Çocukları dizisi, pazar akşamlarına yeni bir heyecan getirdi  <br>  Faruk Teber&#8217;in yönetmenliğini yaptığı ve Sırma Yanık&#8217;ın senaryosunu yazdığı diziden Furkan Andıç&#8217;ın ayrılacağı haberi şaşkınlık yaşattı.  <br>  Andıç&#8217;ın oynadığı Volkan karakterinin nasıl bir sonla diziden ayrılacağı merak konusu oldu. Senaryo gereği mi yoksa başka bir nedenle mi oyuncunun ayrıldığı da bir başka soru!

    İzleyenlerin merakla takip ettikleri Kardeş Çocukları dizisi, pazar akşamlarına yeni bir heyecan getirdi
    Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı ve Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı diziden Furkan Andıç’ın ayrılacağı haberi şaşkınlık yaşattı.
    Andıç’ın oynadığı Volkan karakterinin nasıl bir sonla diziden ayrılacağı merak konusu oldu. Senaryo gereği mi yoksa başka bir nedenle mi oyuncunun ayrıldığı da bir başka soru!