Çukur İzleyenleri Bir Yandan Güldürdü Ama Kimi Eleştirileri De Çekti

Vartolu’nun Medet’i tıraş ettiği sahne...

  1. Dün akşam Show TV’de 2. sezon 28. bölümü yayınlanan Çukur dizisinin bir sahnesinde Vartolu’nun Medet’i tıraş ettiği sahne, izleyenleri bir yandan güldürdü ama kimi eleştirileri de çekti.

    Dün akşam Show TV’de 2. sezon 28. bölümü yayınlanan Çukur dizisinin bir sahnesinde Vartolu’nun Medet’i tıraş ettiği sahne, izleyenleri bir yandan güldürdü ama kimi eleştirileri de çekti.

  2. Vartolu, masanın üzerine koyduğu tıraş köpüğü, jilet ve aynayı koyup Medet’i çağırdı.    Sandalyeye Medet’i oturttuktan sonra, kendisine durmadan sitem ettiği için ufak yollu kızarak azarladı.    Bu esnada boynuna havluyu dolayıp, eline de jileti alıp bir güzel reklamı yedirdi.    Jilet markasının gösterilmesinin ardından sıra tıraşa geldi. Vartolu köpüğü eline sıkıp Medet’in sakallarına sürmeye başladı.

    Vartolu, masanın üzerine koyduğu tıraş köpüğü, jilet ve aynayı koyup Medet’i çağırdı. Sandalyeye Medet’i oturttuktan sonra, kendisine durmadan sitem ettiği için ufak yollu kızarak azarladı. Bu esnada boynuna havluyu dolayıp, eline de jileti alıp bir güzel reklamı yedirdi. Jilet markasının gösterilmesinin ardından sıra tıraşa geldi. Vartolu köpüğü eline sıkıp Medet’in sakallarına sürmeye başladı.

  3. Daha sonrasında Medet’i, sakalları gitmiş bıyıklı haliyle gördük ilk kez.    Yayınlandığı günden beri Medet’i ilk kez böyle gören izleyici durumu yadırgadı ama bir reklam uğruna Medet’in sakalları da feda edilmiş oldu böylece!    Bu sahneyi izleyenler sosyal medyada kimi eleştiriler de yaptılar.    Sahneyi saçma bulduklarını söyleyen izleyenler, reklam uğruna Medet’in sakallarının kesilmesinden de pek hoşlanmadı!

    Daha sonrasında Medet’i, sakalları gitmiş bıyıklı haliyle gördük ilk kez. Yayınlandığı günden beri Medet’i ilk kez böyle gören izleyici durumu yadırgadı ama bir reklam uğruna Medet’in sakalları da feda edilmiş oldu böylece! Bu sahneyi izleyenler sosyal medyada kimi eleştiriler de yaptılar. Sahneyi saçma bulduklarını söyleyen izleyenler, reklam uğruna Medet’in sakallarının kesilmesinden de pek hoşlanmadı!