İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dilan Çiçek Deniz’Den Çukur’A Gönderme!

suda boğulan Sena, izleyenleri de şaşırtmıştı.

  1. Geçtiğimiz hafta Çukur dizisinde Sena karakterinin ölmesi, herkesi şoke etmişti. Yamaç&#8217;ın gözlerinin önünde camdan bur kutunun içinde suda boğulan Sena, izleyenleri de şaşırtmıştı.  <br>  Başrol oyuncusunun bu şekilde diziden çıkmasını kimse beklemiyordu.

    Geçtiğimiz hafta Çukur dizisinde Sena karakterinin ölmesi, herkesi şoke etmişti. Yamaç’ın gözlerinin önünde camdan bur kutunun içinde suda boğulan Sena, izleyenleri de şaşırtmıştı.
    Başrol oyuncusunun bu şekilde diziden çıkmasını kimse beklemiyordu.

  2. Ancak Sena&#8217;nın sonu da hayli ilginç oldu. Suda boğulan Sena için izleyiciler &#8216;deniz kızı&#8217; oldu yorumlarını yaptılar.    Sena&#8217;yı oynayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz de bu sonla birlikte diziye veda etti. Bu hafta yayınlanan bölümde de Yamaç için çektiği bir videoda ortaya çıktı. Muhtemelen bir daha da görünmeyecek.    Dilan Çiçek Deniz, Çukur&#8217;dan sonra kendisine takılan &#8216;deniz kızı&#8217; lakabını sevmiş olacak ki instagram sayfasından özlü bir söz paylaştı.    Hayli manidar bu sözle birlikte Dilan Çiçek Deniz, Çukur&#8217;un Sena&#8217;sına da bir gönderme yapmış oldu adeta.<br>    İşte Dilan Çiçek Deniz&#8217;in o paylaşımı:<br>    Ben bir deniz kızı olmalıyım; derinliklerden korkmam ama sığ bir yaşamdan çok korkarım.

    Ancak Sena’nın sonu da hayli ilginç oldu. Suda boğulan Sena için izleyiciler ‘deniz kızı’ oldu yorumlarını yaptılar. Sena’yı oynayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz de bu sonla birlikte diziye veda etti. Bu hafta yayınlanan bölümde de Yamaç için çektiği bir videoda ortaya çıktı. Muhtemelen bir daha da görünmeyecek. Dilan Çiçek Deniz, Çukur’dan sonra kendisine takılan ‘deniz kızı’ lakabını sevmiş olacak ki instagram sayfasından özlü bir söz paylaştı. Hayli manidar bu sözle birlikte Dilan Çiçek Deniz, Çukur’un Sena’sına da bir gönderme yapmış oldu adeta.
    İşte Dilan Çiçek Deniz’in o paylaşımı:
    Ben bir deniz kızı olmalıyım; derinliklerden korkmam ama sığ bir yaşamdan çok korkarım.