İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Oyuncak Hikayesi Ve Steve Jobs

Oyuncak Hikayesi 4, 21 haziranda izleyiciyle buluşacak

  1. Kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçmemişken en büyük rakibi IBM karşısında yenilgiye uğrayan Apple’ın yönetim kurulu, Jobs’u kendi şirketinden kovmuştu. O dönemde büyük hayal kırıklığı yaşayan Jobs, yıllar sonra bu olayı “Başıma gelen en güzel şey” olarak anacaktı.

    Kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçmemişken en büyük rakibi IBM karşısında yenilgiye uğrayan Apple’ın yönetim kurulu, Jobs’u kendi şirketinden kovmuştu. O dönemde büyük hayal kırıklığı yaşayan Jobs, yıllar sonra bu olayı “Başıma gelen en güzel şey” olarak anacaktı.

  2. Çünkü Jobs, bu dönemde Pixar Animasyon Stüdyosu’nu kurmuş ve film tarihini değiştiren Oyuncak Hikayesi (Toy Story) filmini yapmıştı. İlk uzun metrajlı bilgisayar-animasyon filmi olan Oyuncak Hikayesi’nin yakaladığı başarı Jobs’un küllerinden doğmasına yol açmıştı.

    Çünkü Jobs, bu dönemde Pixar Animasyon Stüdyosu’nu kurmuş ve film tarihini değiştiren Oyuncak Hikayesi (Toy Story) filmini yapmıştı. İlk uzun metrajlı bilgisayar-animasyon filmi olan Oyuncak Hikayesi’nin yakaladığı başarı Jobs’un küllerinden doğmasına yol açmıştı.

  3. Yeni bir tür olarak çok beğenilen ve milyarlarca dolarlık bir sektör yaratan animasyon filmler Jobs’a saygınlığını geri verirken, Apple can çekişiyordu.

    Yeni bir tür olarak çok beğenilen ve milyarlarca dolarlık bir sektör yaratan animasyon filmler Jobs’a saygınlığını geri verirken, Apple can çekişiyordu.

  4. Toy Story ile yakaladığı rüzgarı arkasına alan Steve Jobs, 1996’da kurtarıcı olarak Apple’a geri döndü. İlk iş olarak iPod’u piyasaya sürdü. Bunu iPhone, iPad gibi çığır açan, yaşamımızı sonsuza kadar değiştirecek ürünler izledi.

    Toy Story ile yakaladığı rüzgarı arkasına alan Steve Jobs, 1996’da kurtarıcı olarak Apple’a geri döndü. İlk iş olarak iPod’u piyasaya sürdü. Bunu iPhone, iPad gibi çığır açan, yaşamımızı sonsuza kadar değiştirecek ürünler izledi.

  5. Bir anlamda Apple ve Steve Jobs’u yok olmaktan kurtaran Oyuncak Hikayesi ise devam ediyor.

    Bir anlamda Apple ve Steve Jobs’u yok olmaktan kurtaran Oyuncak Hikayesi ise devam ediyor.

  6. 3 filmiyle dünyada yaklaşık 2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden serinin yıllardır beklenen devam filmi Oyuncak Hikayesi 4 beyaz perdeye göz kırptı.

    3 filmiyle dünyada yaklaşık 2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden serinin yıllardır beklenen devam filmi Oyuncak Hikayesi 4 beyaz perdeye göz kırptı.

  7. 21 Haziran’da tüm dünyayla birlikte Türkiye’de gösterime girecek filmin fragmanı piyasaya sürüldü.

    21 Haziran’da tüm dünyayla birlikte Türkiye’de gösterime girecek filmin fragmanı piyasaya sürüldü.