İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir’İn Büyük Şüphesi

Fekeli’nin kalp krizi!

  1. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 30. bölümde beklenmedik olaylar yaşanacak. 30. bölümden ilk fragman yayınlandı. Yine çok konuşulacak sahneler var.

    Bir Zamanlar Çukurova dizisi 30. bölümde beklenmedik olaylar yaşanacak. 30. bölümden ilk fragman yayınlandı. Yine çok konuşulacak sahneler var.

  2. Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm fragmanında önemli detaylar var. Yılmaz ve Müjgan evlilik hazırlığında… Züleyha ise bunun gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacak. Demir ise Züleyha’nın erken doğum yapıp yapmadığını araştırıyor… Demir, “Adnan benim oğlum mu Yılmaz’ın oğlu mu Züleyha” sorusunu soran Demir, şüphelerinde haklı mı? Züleyha çocuğu Adnan’ı ve özgürlüğünü istiyor. Bakalım Demir ne yapacak.

    Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm fragmanında önemli detaylar var. Yılmaz ve Müjgan evlilik hazırlığında… Züleyha ise bunun gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacak. Demir ise Züleyha’nın erken doğum yapıp yapmadığını araştırıyor… Demir, “Adnan benim oğlum mu Yılmaz’ın oğlu mu Züleyha” sorusunu soran Demir, şüphelerinde haklı mı? Züleyha çocuğu Adnan’ı ve özgürlüğünü istiyor. Bakalım Demir ne yapacak.

  3. Hünkar ve Fekeli’nin aşkı başlamıştı. Ancak Fekeli kalp krizi geçiriyor. Hünkar hanım ise oğluna sarılarak teselli bulmaya çalışıyor.

    Hünkar ve Fekeli’nin aşkı başlamıştı. Ancak Fekeli kalp krizi geçiriyor. Hünkar hanım ise oğluna sarılarak teselli bulmaya çalışıyor.