Show TV’Nin Bir Dizisi Daha Final Yapıyor!

Çarpışma dizisinin final tarihi belli oldu!

  1. Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Çarpışma dizisi 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan 24. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek.  <br>  Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk&#8217;un başrollerinde yer aldığı Çarpışma dizisinin reytingleri pek iyi gitmiyordu.

    Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Çarpışma dizisi 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan 24. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek.
    Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı Çarpışma dizisinin reytingleri pek iyi gitmiyordu.

  2. Çukur dizisi ile Çarpışma arasında bir bağlantı kuruldu ve dizinin reytinglerinin bu yolla artırılması denendi ama bu da başarılı olmadı.  <br>  Çarpışma dizisi 5 bölüm sonra veda edecek.  <br>  30 Mayıs Perşembe akşamı 24. bölüm final bölümü olacak.  <br>  Final bölümünde çok heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı ve bazı başrol oyuncularının ölebileceği belirtiliyor.

    Çukur dizisi ile Çarpışma arasında bir bağlantı kuruldu ve dizinin reytinglerinin bu yolla artırılması denendi ama bu da başarılı olmadı.
    Çarpışma dizisi 5 bölüm sonra veda edecek.
    30 Mayıs Perşembe akşamı 24. bölüm final bölümü olacak.
    Final bölümünde çok heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı ve bazı başrol oyuncularının ölebileceği belirtiliyor.