Yusuf Güney'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Gittiğin Yeri Hak Edeceksin"

"Gittiğin yeri hak edeceksin"

  1. CHP lideriKemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili pek çok ünlü isim kınama mesajları yayınlarken popçu Yusuf Güney'in yorumu sosyal medyada tartışma konusu oldu.

    CHP lideriKemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili pek çok ünlü isim kınama mesajları yayınlarken popçu Yusuf Güney'in yorumu sosyal medyada tartışma konusu oldu.

  2. Şarkıcı Yusuf Güney, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

    Şarkıcı Yusuf Güney, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

  3. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramıştı.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramıştı.

  4. Birçok siyasetçi ve sanatçı yapılan saldırıyı yazılı ve görsel medya yoluyla kınarken, şarkıcı Yusuf Güney'in yorumu sosyal medyada olay oldu.

    Birçok siyasetçi ve sanatçı yapılan saldırıyı yazılı ve görsel medya yoluyla kınarken, şarkıcı Yusuf Güney'in yorumu sosyal medyada olay oldu.

  5. Güney, sosyal medya üzerinden paylaştığı yazıda; "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin" açıklamasını yaptı.

    Güney, sosyal medya üzerinden paylaştığı yazıda; "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin" açıklamasını yaptı.

  6. Yusuf Güney, Kılıçdaroğlu'na saldırıyı kınayan bazı ünlülere de tepki gösterdi.

    Yusuf Güney, Kılıçdaroğlu'na saldırıyı kınayan bazı ünlülere de tepki gösterdi.

  7. "Kimse kusura bakmasın. Gideceğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin önce. Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz" diyen şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

    "Kimse kusura bakmasın. Gideceğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin önce. Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz" diyen şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

  8. "...İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımımdaki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir."

    "...İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımımdaki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir."

  9. Ünlü şarkıcı, son olarak sosyal medyada tanıştığı kadını takside darp ettiği iddialarıyla gündeme gelmişti.

    Ünlü şarkıcı, son olarak sosyal medyada tanıştığı kadını takside darp ettiği iddialarıyla gündeme gelmişti.