İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hastaneden Kahreden Fotoğraf...

Alanya'yı yasa boğan ölüm haberi...

  1. Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu 7 futbolcu yaralandı.

    Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu 7 futbolcu yaralandı.

  2. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Çek futbolcu Josef Sural, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Çek futbolcu Josef Sural, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  3. Kaza haberini alan Josef'in eşi bebeği ile birlikte hastaneye koşmuştu.

    Kaza haberini alan Josef'in eşi bebeği ile birlikte hastaneye koşmuştu.

  4. Josef Sural’ın büyük kızı hastanede böyle görüntülendi. Fotoğrafta Ozan Tufan'la birlikte Alanyasporlu futbolcular da bulunuyor.

    Josef Sural’ın büyük kızı hastanede böyle görüntülendi. Fotoğrafta Ozan Tufan'la birlikte Alanyasporlu futbolcular da bulunuyor.

  5. Instagram hesabında kızıyla olan fotoğrafları ise hikayeyi çok daha üzücü hale getiriyor.

    Instagram hesabında kızıyla olan fotoğrafları ise hikayeyi çok daha üzücü hale getiriyor.

  6. Josef Sural'ın iki kızı bulunurken, bunlardan küçüğü yaklaşık 2, 5 ay önce Prag'da dünyaya geldi.

    Josef Sural'ın iki kızı bulunurken, bunlardan küçüğü yaklaşık 2, 5 ay önce Prag'da dünyaya geldi.

  7. Durumu ağır olan Josef Sural, gece ameliyata alındı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Sural ilk ameliyatın ardından ikinci ameliyata hazırlanırken yaşamını yitirdi.

    Durumu ağır olan Josef Sural, gece ameliyata alındı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Sural ilk ameliyatın ardından ikinci ameliyata hazırlanırken yaşamını yitirdi.

  8. Sural'ın ölümünün ardından Aytemiz Alanyaspor'un resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural, Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağ olsun" denildi.

    Sural'ın ölümünün ardından Aytemiz Alanyaspor'un resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural, Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağ olsun" denildi.

  9. Alanyaspor Kulüp Doktoru İsmail Yetkin, "Öncelikle tüm spor camiasının, Çek halkının, Alanya halkının, Alanyaspor'umuzun başı sağ olsun. Dün gece 02.00 sularında yaşanan elim kazada değerli futbolcumuz Josef Sural'ı kaybettik. Maalesef kafa travması, çökme kırıklıkları, kot kırıkları, alt ekstremitede kırıklıklar tespit edildi. Gerekli müdahaleleri yaptık, ameliyata aldık ama hipotermi şoktan hastamızı kurtaramadık. Araçta bulunan diğer sporcuların hayati tehlikesi yok. Ayakta bir kısmının tedavileri yapıldı. Küçük kırıklıklar var. Acil hayati tehlikesi olan bir şey değil, maalesef Süral'i kaybettik" dedi.

    Alanyaspor Kulüp Doktoru İsmail Yetkin, "Öncelikle tüm spor camiasının, Çek halkının, Alanya halkının, Alanyaspor'umuzun başı sağ olsun. Dün gece 02.00 sularında yaşanan elim kazada değerli futbolcumuz Josef Sural'ı kaybettik. Maalesef kafa travması, çökme kırıklıkları, kot kırıkları, alt ekstremitede kırıklıklar tespit edildi. Gerekli müdahaleleri yaptık, ameliyata aldık ama hipotermi şoktan hastamızı kurtaramadık. Araçta bulunan diğer sporcuların hayati tehlikesi yok. Ayakta bir kısmının tedavileri yapıldı. Küçük kırıklıklar var. Acil hayati tehlikesi olan bir şey değil, maalesef Süral'i kaybettik" dedi.

  10. ŞOFÖR GÖZALTINDA  Aracı kullanan E.A. ile yedek şoför ifadeleri için polis merkezine götürüldü. E.A.'nın ilk ifadesinde olayın şokuyla kazayı hatırlamadığını söylediği belirtildi. E.A.'nın işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. Minibüste bulunan futbolcuların yakınları ile Aytemiz Alanyasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular da kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. Turuncu yeşilli takımın taraftarları da hastane önünde toplanırken, burada yoğun kalabalık oluştu.

    ŞOFÖR GÖZALTINDA Aracı kullanan E.A. ile yedek şoför ifadeleri için polis merkezine götürüldü. E.A.'nın ilk ifadesinde olayın şokuyla kazayı hatırlamadığını söylediği belirtildi. E.A.'nın işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. Minibüste bulunan futbolcuların yakınları ile Aytemiz Alanyasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular da kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. Turuncu yeşilli takımın taraftarları da hastane önünde toplanırken, burada yoğun kalabalık oluştu.

  11. 1990 doğumlu genç futbolcu futbolcu bu sezon başı Sparta Prag'dan Alanya'ya gelmişti.

    1990 doğumlu genç futbolcu futbolcu bu sezon başı Sparta Prag'dan Alanya'ya gelmişti.