Diriliş Ertuğrul Dizisi Fanatikleri Turgut Alp İsyanı Çıkarttı!

Diriliş Ertuğrul dizisi hayranları Turgut Alp’in şehit olmasını istemiyor!

  1. Diriliş Ertuğrul dizisi hayranları Turgut Alp’in şehit olmasını istemiyor! TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 146. bölümünün finalinde Ertuğrul Bey tutsak edilmiş, Turgut Alp ise ölüme yürüyordu. Videodan 146. bölümün final sahnesini izleyebilirsiniz.

    Diriliş Ertuğrul dizisi hayranları Turgut Alp’in şehit olmasını istemiyor! TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 146. bölümünün finalinde Ertuğrul Bey tutsak edilmiş, Turgut Alp ise ölüme yürüyordu. Videodan 146. bölümün final sahnesini izleyebilirsiniz.

  2. Cengiz Coşkun’un başarıyla canlandırdığı Turgut Alp’in öldüğü sanılıyor ama dizinin bazı izleyicileri ölmüş olduğuna inanmak istemiyor. Eğer bir ters köşe olmaz ise Turgut Alp, şehadet şerbetinden içti…Ancak Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları sosyal medyada adeta tepki yağdırıyor.

    Cengiz Coşkun’un başarıyla canlandırdığı Turgut Alp’in öldüğü sanılıyor ama dizinin bazı izleyicileri ölmüş olduğuna inanmak istemiyor. Eğer bir ters köşe olmaz ise Turgut Alp, şehadet şerbetinden içti…Ancak Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları sosyal medyada adeta tepki yağdırıyor.

  3. Turgut Alp karakterinin bu şekilde öldürülmesi durumunda diziyi boykot etmeyi bile düşündüğünü söyleyenler var.  <br>  146. bölümün sonunda sosyal medyada yazılan yorumlara bakılırsa Diriliş Ertuğrul dizisi fanları senaryodan şikayetçi&#8230; Turgut Alp karakterinin de yaşamasını, ölmemesini istiyor.  <br>  Mehmet Bozdağ&#8217;a da mesaj yollayan dizi hayranları isteklerini sosyal medyadan belirtiyor.  <br>  Gündoğdu Bey ve adamları tutsak edilen Ertuğrul Beyi arıyor. Gündoğdu Bey amacına ulaşacak mı yoksa o da mı tuzağa düşecek 147. bölümde ortaya çıkacak.

    Turgut Alp karakterinin bu şekilde öldürülmesi durumunda diziyi boykot etmeyi bile düşündüğünü söyleyenler var.
    146. bölümün sonunda sosyal medyada yazılan yorumlara bakılırsa Diriliş Ertuğrul dizisi fanları senaryodan şikayetçi… Turgut Alp karakterinin de yaşamasını, ölmemesini istiyor.
    Mehmet Bozdağ’a da mesaj yollayan dizi hayranları isteklerini sosyal medyadan belirtiyor.
    Gündoğdu Bey ve adamları tutsak edilen Ertuğrul Beyi arıyor. Gündoğdu Bey amacına ulaşacak mı yoksa o da mı tuzağa düşecek 147. bölümde ortaya çıkacak.