İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İrem Helvacığlu, Sen Anlat Karadeniz’Den Ayrılacak Mı?

Sen Anlat Karadeniz’den ayrılacak mı?

  1. Ünlü ioyuncu İrem Helvacıoğlu, instagram hesabından yaptığı kahkahalar attığı paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.  <br>  Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren oyuncu, arkadaşlarıyla birlikte sosyal medya hesabına kahkahalar attığı, çok mutluğu olduğu fotoğraflarını paylaştı. Helvacıoğlu hakkında son dönemde Sen Anlat Karadeniz dizisinden yapımcı Osman Sınav ile anlaşmazlığı olduğu için çıkartılacağına yönelik iddialar vardı.  <br>  Helvacıoğlu&#8217;nun hayranları da sosyal medyada adeta kampanya yaparak ayrılmaması yönünde yapımcı firmaya baskıda bulunmaya başlamıştı.

    Ünlü ioyuncu İrem Helvacıoğlu, instagram hesabından yaptığı kahkahalar attığı paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.
    Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren oyuncu, arkadaşlarıyla birlikte sosyal medya hesabına kahkahalar attığı, çok mutluğu olduğu fotoğraflarını paylaştı. Helvacıoğlu hakkında son dönemde Sen Anlat Karadeniz dizisinden yapımcı Osman Sınav ile anlaşmazlığı olduğu için çıkartılacağına yönelik iddialar vardı.
    Helvacıoğlu’nun hayranları da sosyal medyada adeta kampanya yaparak ayrılmaması yönünde yapımcı firmaya baskıda bulunmaya başlamıştı.

  2. İrem Helvacıoğlu&#8217;nun mutlu hallerini gören hayranları bunu iddialara bir yanıt olarak da subliminal bir mesaj olarak almıştı.  <br>  Bir hayranı &#8220;Aba evlenmek için mi diziyi bırakıyorsun?&#8221; şeklinde soru sordu. İrem Helvacıoğlu, bu soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti.  <br>  Soru da iki öğe vardı birisi evlenme konusu ikincisi diziden ayrılma konusu. Ünlü oyuncu sadece evlilik ile ilgili konuda yorum yaptı.    <br>&#8220;Düğün tarihini bize de söylesinler gidelim&#8221; diyen İrem Helvacıoğlu, iddiaların yalan olduğunu ortaya koydu.  <br>  Ancak ünlü oyuncu diziden ayrılma konusuna hiç değinmedi.

    İrem Helvacıoğlu’nun mutlu hallerini gören hayranları bunu iddialara bir yanıt olarak da subliminal bir mesaj olarak almıştı.
    Bir hayranı “Aba evlenmek için mi diziyi bırakıyorsun?” şeklinde soru sordu. İrem Helvacıoğlu, bu soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti.
    Soru da iki öğe vardı birisi evlenme konusu ikincisi diziden ayrılma konusu. Ünlü oyuncu sadece evlilik ile ilgili konuda yorum yaptı.
    “Düğün tarihini bize de söylesinler gidelim” diyen İrem Helvacıoğlu, iddiaların yalan olduğunu ortaya koydu.
    Ancak ünlü oyuncu diziden ayrılma konusuna hiç değinmedi.

  3. SİNEGRAF&#8217;TAN AÇIKLAMA<br>    İzleyicilerin gönüllerine su serpen açıklama ise Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı firması Sinegraf Film&#8217;den geldi.  <br>  Yapılan açıklamada, &#8220;Nefes karakterine hayat veren oyuncumuz İrem Helvacıoğlu&#8217;nun diziden ayrılmasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Sosyal medya üzerinden yapılacak her türlü spekülasyon ,dizimize ve karakterlerimize zarar verecektir&#8221; denildi.

    SİNEGRAF’TAN AÇIKLAMA
    İzleyicilerin gönüllerine su serpen açıklama ise Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı firması Sinegraf Film’den geldi.
    Yapılan açıklamada, “Nefes karakterine hayat veren oyuncumuz İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılmasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Sosyal medya üzerinden yapılacak her türlü spekülasyon ,dizimize ve karakterlerimize zarar verecektir” denildi.