Yıldız Tilbe Aldığı Ücretleri Yanlışlıkla Twitterda Paylaştı!

Ünlü sanatçının kazancı dudak uçuklattı

  1. Sanatçı Yıldız Tilbe'nin sosyal medyadan yanlışlıkla paylaştığı iş takvimi olay oldu! Takvimde ünlü sanatçının 2019 yılındaki konserleri ve alacağı ücretler yer alıyordu. Ünlü sanatçının kazancı dudak uçuklattı.

    Sanatçı Yıldız Tilbe'nin sosyal medyadan yanlışlıkla paylaştığı iş takvimi olay oldu! Takvimde ünlü sanatçının 2019 yılındaki konserleri ve alacağı ücretler yer alıyordu. Ünlü sanatçının kazancı dudak uçuklattı.

  2. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan Yıldız Tilbe'nin son paylaşımı twitter aleminin gündemine oturdu. Ünlü sanatçı hesabından kazara iş takvimini paylaştı. 2019 yılı için anlaşmaların yer aldığı takvimde ücretler de yer alıyordu.

    Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan Yıldız Tilbe'nin son paylaşımı twitter aleminin gündemine oturdu. Ünlü sanatçı hesabından kazara iş takvimini paylaştı. 2019 yılı için anlaşmaların yer aldığı takvimde ücretler de yer alıyordu.

  3. Yıldız Tilbe yanlışlıkla paylaştığı iş takvimini apar topar yayından kaldırdı. Ancak takipçileri alacağı sahne ücretlerine fena halde takılmıştı. Kısa süre içinde Tilbe'nin iş takvimi ve ücret listesi twitterda en çok paylaşılanlar arasına girdi.

    Yıldız Tilbe yanlışlıkla paylaştığı iş takvimini apar topar yayından kaldırdı. Ancak takipçileri alacağı sahne ücretlerine fena halde takılmıştı. Kısa süre içinde Tilbe'nin iş takvimi ve ücret listesi twitterda en çok paylaşılanlar arasına girdi.

  4. En çok nereden kazanıyor?  İş listesine bakılacak olursa Yıldız Tilbe en çok parayı otellerden ve belediyelerden kazanıyor. Bir çok belediye ile festival için anlaşan Yıldız Tilbe 160 bin liradan kapıyı açıyor. Festival listesinde Antalya, Edirne, Alanya ve Ayvalık var.

    En çok nereden kazanıyor? İş listesine bakılacak olursa Yıldız Tilbe en çok parayı otellerden ve belediyelerden kazanıyor. Bir çok belediye ile festival için anlaşan Yıldız Tilbe 160 bin liradan kapıyı açıyor. Festival listesinde Antalya, Edirne, Alanya ve Ayvalık var.

  5. Rekor Kıbrıs gecesinde  <br>  Yıldız Tilbe'nın en yüksek ücreti ise Kıbrıs'tan kazandığı ortaya çıktı. 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sahne alan Tilbe'nin bir gece için 350 bin lira almış. İşte ünlü yıldızın iş defterinde yazan ücretler:

    Rekor Kıbrıs gecesinde
    Yıldız Tilbe'nın en yüksek ücreti ise Kıbrıs'tan kazandığı ortaya çıktı. 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sahne alan Tilbe'nin bir gece için 350 bin lira almış. İşte ünlü yıldızın iş defterinde yazan ücretler:

  6. Tilbe'nin paylaştığı iş takvimine göre, sahne ücretlerinin aralığı 100 bin ile 350 bin lira arasında değişiyor.

    Tilbe'nin paylaştığı iş takvimine göre, sahne ücretlerinin aralığı 100 bin ile 350 bin lira arasında değişiyor.

  7. Yıldız Tilbe, sahne ücretlerinin de yer aldığı iş takvimi paylaşımını fark edince hemen sosyal medya hesabından sildi.

    Yıldız Tilbe, sahne ücretlerinin de yer aldığı iş takvimi paylaşımını fark edince hemen sosyal medya hesabından sildi.