İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kanal D'nin Dizisi Reytinglerde Çakıldı

Yönetmen apar topar seti terk etti

  1. Kanal D'de henüz 4. bölümü yayınlanan ve başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in bulunduğu Leke dizisinin setinde flaş bir değişiklik yaşandı.

    Kanal D'de henüz 4. bölümü yayınlanan ve başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in bulunduğu Leke dizisinin setinde flaş bir değişiklik yaşandı.

  2. İlk 4 bölümüyle reytinglerde ilk 10'a bile girmekte zorlanan Leke dizisinin sonu geliyor gibi görünüyor. Kadrosunda, Selen Uçer, Selahattin Paşalı, Mehmet Bozdoğan, Tolga Güleç ve Nail Kırmızıgül'ün bulunduğu dizi, bugün yayınlanacak 5. bölümüyle de isteneni veremezse final yapması an meselesi olabilir.

    İlk 4 bölümüyle reytinglerde ilk 10'a bile girmekte zorlanan Leke dizisinin sonu geliyor gibi görünüyor. Kadrosunda, Selen Uçer, Selahattin Paşalı, Mehmet Bozdoğan, Tolga Güleç ve Nail Kırmızıgül'ün bulunduğu dizi, bugün yayınlanacak 5. bölümüyle de isteneni veremezse final yapması an meselesi olabilir.

  3. Kanal D'nin bu sonuçlarla başını ağrıtan dizide görülmemiş bir değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu, koltuğunu Şenol Sönmez'e devretti. Apar topar yaşanan bu değişikliğin, kötü reyting sonuçlarını düzeltmek için yapılan bir hamle olduğu söyleniyor.

    Kanal D'nin bu sonuçlarla başını ağrıtan dizide görülmemiş bir değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu, koltuğunu Şenol Sönmez'e devretti. Apar topar yaşanan bu değişikliğin, kötü reyting sonuçlarını düzeltmek için yapılan bir hamle olduğu söyleniyor.

  4. Peki Leke son bölüm ne olmuştu?: 7 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanan Leke'nin 4. Bölümünde Yasemin büyük bir tuzağa düşürülüyor! Şirin, dövülmüş bir şekilde Yasemin'in kapısını çalıyor. Yasemin ise Şirin'i o halde görünce şok geçiriyor. Murat, yeni bir yetiştirme yurduna geçiyor.

    Peki Leke son bölüm ne olmuştu?: 7 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanan Leke'nin 4. Bölümünde Yasemin büyük bir tuzağa düşürülüyor! Şirin, dövülmüş bir şekilde Yasemin'in kapısını çalıyor. Yasemin ise Şirin'i o halde görünce şok geçiriyor. Murat, yeni bir yetiştirme yurduna geçiyor.

  5. Ayrıca küçük çocuk, kendisini hiç olmadığı kadar yalnız ve mutsuz hisseder. Ablasını aramak isteyen Murat'ı yurtta kimse anlamaz. Bu durum karşısında oldukça üzülen Murat, yetimhaneden kaçar.

    Ayrıca küçük çocuk, kendisini hiç olmadığı kadar yalnız ve mutsuz hisseder. Ablasını aramak isteyen Murat'ı yurtta kimse anlamaz. Bu durum karşısında oldukça üzülen Murat, yetimhaneden kaçar.

  6. Yasemin ve Cem aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eder. Birkan ise Yasemin'in Cem'le olan yakınlığına karşı oldukça öfkelidir. Cem, Yasemin'e daha da yakın olmak ister Murat'ın ameliyat parasını karşılamak istediğini söyleyen genç adam, Yasemin'in itirazıyla karşılaşır.

    Yasemin ve Cem aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eder. Birkan ise Yasemin'in Cem'le olan yakınlığına karşı oldukça öfkelidir. Cem, Yasemin'e daha da yakın olmak ister Murat'ın ameliyat parasını karşılamak istediğini söyleyen genç adam, Yasemin'in itirazıyla karşılaşır.

  7. Yasemin, kardeşi için bile Cem'den para isteyemeyecek kadar aşıktır. Murat, yetimhaneden kaçarak Ekber'in yanına gider. Murat'ın Ekber'in yanında olduğunu öğrenen Yasemin ve Cem, soluğu Ekber'in kahvesinde alırlar.

    Yasemin, kardeşi için bile Cem'den para isteyemeyecek kadar aşıktır. Murat, yetimhaneden kaçarak Ekber'in yanına gider. Murat'ın Ekber'in yanında olduğunu öğrenen Yasemin ve Cem, soluğu Ekber'in kahvesinde alırlar.

  8. Yasemin, Şirin'in borçları yüzünden eve gelen hacizle uğraşır. Genç kız, maddi açıdan iyice köşeye sıkışmıştır. Serpil'in ise kimseye karşı artık acıması yoktur. Yasemin için Mehmet'le el sıkışan Serpil, Yasemin'i de kıskacına almayı başarmıştır.

    Yasemin, Şirin'in borçları yüzünden eve gelen hacizle uğraşır. Genç kız, maddi açıdan iyice köşeye sıkışmıştır. Serpil'in ise kimseye karşı artık acıması yoktur. Yasemin için Mehmet'le el sıkışan Serpil, Yasemin'i de kıskacına almayı başarmıştır.

  9. Marine Holding'in Almanya'dan gelen yöneticisi ile Yasemin'in bir araya gelmesi olayları çıkmaza sürükler. Yasemin, Mehmet ve Serpil'in yaptığı iş birliği ile büyük bir tuzağa düşürülür.

    Marine Holding'in Almanya'dan gelen yöneticisi ile Yasemin'in bir araya gelmesi olayları çıkmaza sürükler. Yasemin, Mehmet ve Serpil'in yaptığı iş birliği ile büyük bir tuzağa düşürülür.