Onu Cennet Mahallesinde Böyle Tanıdık İşte Şimdiki Hali!

Kabasakal, çocukluk fotoğrafını sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte, haberin ayrıntıları...

  1. Bir zamanlar ekranların sevilen dizisi olmaya hak kazanan Cennet Mahallesi'nde başrolleri  Alişan, Çağla Şıkel ve Melek Baykal ile oynayan Aylin Kabasakal, fatoş karakteri ile dizide sempati kazanmayı başaran oyuncular arasında olmuştu. Kabasakal, çocukluk fotoğrafını sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte, haberin ayrıntıları...

    Bir zamanlar ekranların sevilen dizisi olmaya hak kazanan Cennet Mahallesi'nde başrolleri Alişan, Çağla Şıkel ve Melek Baykal ile oynayan Aylin Kabasakal, fatoş karakteri ile dizide sempati kazanmayı başaran oyuncular arasında olmuştu. Kabasakal, çocukluk fotoğrafını sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte, haberin ayrıntıları...

  2. Almanya doğumlu oyuncu Aylin Kabasakal, 2016 yapımı romantik komedi içerikli Hanım Köylü dizisinde yer almıştı.Kırmızı saçlı yeni imajıyla dikkatleri çekmişti.

    Almanya doğumlu oyuncu Aylin Kabasakal, 2016 yapımı romantik komedi içerikli Hanım Köylü dizisinde yer almıştı.Kırmızı saçlı yeni imajıyla dikkatleri çekmişti.

  3. Cennet Mahallesindeki Fatoş karakteriyle bilinen oyuncu Aylin Kabasakal,sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı.

    Cennet Mahallesindeki Fatoş karakteriyle bilinen oyuncu Aylin Kabasakal,sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı.