Yalanlar Ve Doğrular

Tevfik Göksu, İmamoğlu’na tek tek yanıt verdi

  1. TM Dijital Haber Merkezi CHP&#8217;nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu&#8217;nun ve bazı basın yayın organlarının İBB ile ilgili iddialarına, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu&#8217;dan tek tek yanıt geldi. Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak &#8220;Yalanlar ve Doğrular&#8221; temalı bir dizi paylaşımda bulundu. İşte kamuoyu algısı oluşturmak için ortaya atılan iddialar ve gerçekler&#8230;  <br>  Yalan: Sayıştay&#8217;ın denetiminde ortaya çıkan zarar toplamı 753 milyon&#8221;  <br>  Doğru: 753 milyon TL kamu zararı, hiçbir Sayıştay raporunda mevcut değildir. Sayıştay raporuna göre, 108 bin 313 TL söz konusudur. Hukuki süreç devam ediyor.

    TM Dijital Haber Merkezi CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ve bazı basın yayın organlarının İBB ile ilgili iddialarına, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’dan tek tek yanıt geldi. Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak “Yalanlar ve Doğrular” temalı bir dizi paylaşımda bulundu. İşte kamuoyu algısı oluşturmak için ortaya atılan iddialar ve gerçekler…
    Yalan: Sayıştay’ın denetiminde ortaya çıkan zarar toplamı 753 milyon”
    Doğru: 753 milyon TL kamu zararı, hiçbir Sayıştay raporunda mevcut değildir. Sayıştay raporuna göre, 108 bin 313 TL söz konusudur. Hukuki süreç devam ediyor.